Kategórie
O politike

Otvorené stretnutie iniciatívy Povstanie pokračuje

Pozvánka.

Otvorené stretnutie iniciatívy Povstanie pokračuje

Počas uplynulých dvoch rokov okupovali sféru spoločenskej a politickej kritiky najmä hlasy vychádzajúce z autoritárskych pozícií, konšpirácií či frustrovaného pomätenia. V najbližších týždňoch sa preto budeme snažiť rozhýbať viacero aktivít, ktorým sa v minulosti darilo spájať ľudí s antifašistickým presvedčením a ovplyvňovať tak aj verejné diskurzy.

Chceme fungovať viac ako komunita, a preto sa chceme otvoriť aj ďalším ľuďom. Ak naše aktivity už dlhšie sledujete, no doteraz ste nevedeli ako sa pridať, toto posedenie bude najvhodnejšou príležitosťou. Budeme sa rozprávať o antifašistickom festivale Povstanie pokračuje, ako aj o dlhodobejších aktivitách, ku ktorým sa môžeš pridať hneď od začiatku a pomôcť im tak rásť a rezonovať.

Otvorené plénum sa uskutoční v A4 na Karpatskej 2 v Bratislave 20. 7. 2022 o 18.00 h. Na stretnutí predstavíme fungovanie antifašistického kolektívu Povstanie pokračuje, ako aj iných bratislavských skupín. Povieme si o nejakých dlhodobejších plánoch, ktoré by sme chceli pretaviť v realitu a následne nás čaká otvorená diskusia, v ktorej môžete vyjadriť svoje názory a nápady.

Podujatie usporadúvajú: Naše Slovensko, Bratislava bez náckov a Povstanie pokračuje.

Budeme sa na vás tešiť!

Pozri: Pozvánka.


Autor: Občianska iniciatíva Povstanie pokračuje.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *