Kategórie
Humanizmus O politike

Prízrak menom Chelemendik

O ktorých humanistoch hovorí?

4. 11. 2012 Sergej Chelemendik vo svojom Manifeste hnutia Dobrá Sila dvakrát spomína okrem iných i humanistov.

„Prízrak sa potuluje po svete.

Prízrak konca ľudstva.

Prízrak posledného celosvetového masakru, ktorý pripravujú práve tí, ktorí najhlasnejšie kričia o láske k ľuďom, o právach a slobodách, о večných hodnotách.

Humanisti, liberasti, bankstri, bilderbergovci, ilumináti, rozenkruciáni, scientológovia, neoliberáli, globalisti…

Iba názvami a prezývkami druhov a poddruhov týchto nepriateľov ľudského rodu sa dá zaplniť celá kniha.

A dá sa to povedať aj kratšie – všetko sú to démoni a démoniatka a zavolať si za svedka Fiodora Michajloviča Dostojevského, ktorý ich uvidel a opísal vo svojom prorockom románe Diablom posadnutí.

Je ich veľa, ich meno je légia a pripravujú celosvetový masaker.



Spravodlivosť je v tom, že tento neprekonateľný rozvrat a blesková degradácia sa prihodili bielemu človeku práve teraz, práve dnes, keď prízrak vojny všetkých proti všetkým nadobúda obrysy nevyhnutnej blízkej budúcnosti. Vojna bude zajtra a ‚kresťanskí bojovníci‘ sú zaneprázdnení pochodmi gayov a marihuanou.

Vojnu, ktorá ich zničí, rozpútavajú zvrátení a zdegenerovaní bieli ľudia, ktorí si od vojen odvykli, sú plní lásky ku svojim blížnym, pacifisti a humanisti.

Vojna má aj celkom chvályhodnú oficiálnu príčinu – surovinové zdroje sa míňajú, to znamená, že je treba sa o ne biť.

Adolf Hitler tvrdil približne to isté o ‚životnom priestore‘.

To znamená, že sa blíži celosvetová vojna o surovinové zdroje.“

Akých humanistov má na mysli? O ktorých humanistoch hovorí?

Sergej Chelemendik kandidoval vo voľbách do Národnej rady Slovenskej republiky, ktoré sa konali 17. júna 2006 za politickú stranu Slovenská národná strana.

Slovenskej národnej strane odovzdalo 270 230 občanov svoj voličský hlas, čo vo voľbách tvorilo 11,73 % platných hlasov, a strana tak získala 20 mandátov. Nakoľko sa na kandidátnej listine jeho meno nachádzalo na 7. mieste (48 r., šéfredaktor, Bratislava), stal sa poslancom Národnej rady Slovenskej republiky za 4. volebné obdobie od roku 2006 do roku 2010 a 4. 7. 2006 zložil sľub poslanca.

Výbor Národnej rady Slovenskej republiky pre európske záležitosti zvolil 2. augusta 2006 na svojej 2. schôdzi podľa § 48 ods. 1 zákona Národnej rady Slovenskej republiky č. 350/1996 Z. z. o rokovacom poriadku Národnej rady Slovenskej republiky v znení neskorších predpisov poslanca Národnej rady Slovenskej republiky Sergeja Chelemendika za podpredsedu Výboru Národnej rady Slovenskej republiky pre európske záležitosti.

Čudujem sa, že ľudia sú schopní odovzdať svoj voličský hlas strane, na ktorej je kandidátom človek, ktorý sa o humanistoch vyjadrí, že sú to démoni či démoniatka, a vníma ich ako nepriateľov ľudského rodu.

A takýmto ľuďom odovzdávajú voliči svoj hlas!

3. júla 2022 som uverejnil o politikoch svoj názor v článku Aká úloha čaká humanistov?

Povedal som:

„Nedajte svoj hlas politikom, ktorí vás nezastupujú!“

Humanisti si musia dávať pozor na ľudí, ktorí idú do politiky, ako sa vyjadrujú o humanistoch. A o ktorých humanistoch vôbec hovoria! Hovoriť v jednom dychu o humanistoch, bankstroch, bilderbergovcoch, iluminátoch, rozenkruciánoch či scientológov, to si vyžaduje poriadny myšlienkový výplach.

Napríklad slovo „bankster“ vzniklo zo slov bankár a gangster. Gangster je člen organizovanej zločineckej skupiny, gangu. Čiže bankster je členom organizovanej zločineckej skupiny z radov bankárov.

Bilderbergovci sú vysoko postavené európske a severoamerické osobnosti z oblastí politiky, hospodárstva, vojenstva, masmédií a vysokých škôl, ktorí sa neformálne stretávajú za zatvorenými dverami (tajne) bez účasti novinárov. Ich stretávanie tak zvádza k rôznym konšpiračným teóriám.

Ilumináti boli tajným rádom, ktorý v roku 1776 založil v Bavorsku profesor Adolf Weishaupt pod názvom Illuminati Germaniæ (Osvietenci Nemecka). Weishaupt v roku 1777 sa stal slobodomurárom a iluminátov zblížil so slobodomurármi. Koncom 19. storočia boli snahy vytvárať rády iluminátov s prímesou okultizmu.

Rozenkruciáni, známi aj ako Bratia Ruže a Kríža, tvorili vysoko tajnú, záhadnú spoločnosť o mystickom počte dvanástich členov, ktorá údajne vlastnila najväčšie tajomstvo a bola najvýznamnejším svetovým hermetickým rádom v 17. storočí. Rozenkruciáni boli príslušníci kresťanského ezoterického renesančného združenia, ktoré sa nazývalo aj Kolégium múdrych. V 20. storočí bolo potom módou zakladať rôzne „rozenkruciánske lektória“, publikovať rôzne rozenkruciánske „tajomstvá“ a zakladať rôzne „pravé“ rozenkruciánske rády.

Informácie o iluminátoch a rozenkruciánoch mám z knihy Lexikón mágie od Milana Nakonečného.

Scientológia (pôvodne ang. Scientology; z lat. scio – vedenie, vedomosť; lat. logos – slovo, veda) je filozofia (systém dogiem, učení a rituálov) vytvorená v roku 1954 L. Ronom Hubbardom, ktorý ju charakterizoval ako „aplikovanú náboženskú filozofiu“ (1953) a základ nového náboženstva. Vychádza z pomocného systému Dianetiky (dianetickej technológie duchovného liečenia).

Náboženstvo scientológie

Scientológia pozostáva zo súboru vedomostí, ktoré pochádzajú z určitých základných predpokladov. Medzi najdôležitejšie predpoklady patria:

• Človek je nesmrteľná bytosť.
• Jeho skúsenosti siahajú ďaleko za jeden život.
• Jeho schopnosti sú neobmedzené, i keď si ich momentálne nie je vedomý.“

Je možné, že Chelemendik spomína iluminátov spolu s humanistami v tom zmysle, že má na mysli humanistov ako slobodomurárov. Veď na Slovensku majú webovú stránku Humanizmus.sk.

Slobodomurári o sebe hovoria:

„Predsudok, že slobodomurárstvo je čosi tajné, alebo dokonca sprisahanecké, vyplýva aj z toho, že nejde o masové, ale o výberové spoločenstvo ľudí.“

Možno preto hodil týchto humanistov do jedného vreca s bilderbergovcami, iluminátmi, rozenkruciánmi či scientológmi. Ale krivdiť by som im nechcel. Skôr sa Sergej Chelemendik javí ako mentálny úchylák, ktorému to poriadne hrabe!!!

emotikon

Mne sa javia slobodomurári na Slovensku ako úzka diskusná skupina, ktorá nepôsobí nijako na verejnú mienku. Nevydávajú žiadne vyhlásenia k aktuálnej situácii na Slovensku. Nevydávajú žiadne protesty, žiadnu kritiku. Nepodnecujú verejnosť k zmene režimu. Takže nechápem, prečo má Sergej Chelemendik takú bludnú a paranoidnú predstavu o nich.

Archív:

Sergej Chelemendik
Pôvodná stránka zo 4. 11. 2012.
Sergej Chelemendik – Manifest hnutia Dobrá Sila
Sergej Chelemendik – Manifest hnutia Dobrá Sila.
Sergej Chelemendik – Manifest hnutia Dobrá Sila (2. časť)
Sergej Chelemendik – Manifest hnutia Dobrá Sila (2. časť).
Sergej Chelemendik – Manifest hnutia Dobrá Sila (úryvok)
Sergej Chelemendik – Manifest hnutia Dobrá Sila (úryvok).
Rozenkruciáni (ich symboly)
Rozenkruciáni (ich symboly).
Slobodomurári (humanizmus.sk)
Slobodomurári (humanizmus.sk).
Slobodomurár (alternatívna stránka, ktorá bola v roku 2012 funkčná)
Slobodomurár (alternatívna stránka, ktorá bola v roku 2012 funkčná).
Prečo sú slobodomurári takí utajení?
Prečo sú slobodomurári takí utajení?

Autor: Ján Parada.

Článok bol pôvodne uverejnený 4. 11. 2012.

Jedna odpoveď na “Prízrak menom Chelemendik”

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *