Kategórie
Humanizmus O politike

Náboženský extrémizmus v praxi

Tak sa nám predviedol Milan Kuriak z hnutia „OBYČAJNÍ ĽUDIA a nezávislé osobnosti (OĽANO), NOVA, Kresťanská únia (KÚ), ZMENA ZDOLA“.

Milan Kuriak je poslancom za hnutie „OBYČAJNÍ ĽUDIA a nezávislé osobnosti (OĽANO), NOVA, Kresťanská únia (KÚ), ZMENA ZDOLA“. Na svojej FB stránke odkazuje na tzv. Slovenský dohovor za rodinu. V utorok 12. júla 2022 cituje akéhosi „svätého“ Alfonza Máriu Liguori.

„Smrteľného hriechu pohoršenia sa dopúšťajú ženy, ktoré necudne odhalia svoj hrudník alebo nevhodne odhalia svoje končatiny.“

Hrudník? Aký eufemizmus pre ženské prsia. Končatiny? Ktoré? Vari len nie ruky!

Tzv. Slovenský dohovor za rodinu odporúča, lepšie povedané zakazuje ženám či dievčatám nosiť krátke sukne.

„Vyvarujte sa príliš hlbokým výstrihom a krátkym sukniam.“

Zakazujú nosiť džínsy (rifle).

„Nenoste rifľovinu, vlnu a iné ťažšie tkaniny.“

Najprv ženám zakazujú odhaľovať svoj hrudník, a vzápätí odporúčajú, aby sa opaľovali. Tak ako? Vari sa dá opaľovať bez odhalenia tela?

„Nezabudnite na krém na opaľovanie.“

Poďme k tomuto: „nevhodne odhalia svoje končatiny“.

Dajme tomu, že som chytrý, a viem, že myslí na dolné končatiny, po mojom, na nohy. Avšak myslím si, že mu ide ani nie tak o samotné nohy ako o ženský pohlavný orgán. Veď čo by už mali za necudné považovať napríklad odhalené členky?

Pýtam sa, ak bude nejaká žena napadnutá úchylákom, ktorý sa snaží ju znásilniť, tak tiež tá žena „nevhodne odhalí svoje končatiny“? Skôr ako nevhodne to bude nedobrovoľne, s použitím násilia násilníka.

Bude Milan Kuriak aj v prípade nedobrovoľného odhalenia ženských končatín tvrdohlavo trvať na tom, že tá žena nemôže podstúpiť interrupciu? Prečo by mala znásilnená žena porodiť a vychovávať dieťa od znásilňovateľa?

Kuriak je proti interrupciám (potratom).

„Európsky parlament chce v najbližšej dobe členským štátom vnucovať právo na potrat. Už to aj pred pár dňami schválili. Ďakujem tým pár slovenským europoslancom, že za právo na potrat nehlasovali…
Na Slovensku nesmieme túto zvrátenosť za žiadnych okolností prijať… okrem iného je v rozpore so základným právom: právom na ochranu života.
Progresívcom to ale vôbec neprekáža a určite budú robiť všetko preto, aby sme túto zvrhlosť, „právo na potrat“, na Slovensku zadefinovali…“

Tento politik je platený z daní všetkých daňových poplatníkov na Slovensku, teda aj tých, ktorí nevyznávajú kresťanskú ideológiu, ide o ľudí „bez náboženského vyznania“.

Podľa sčítania z roku 2021 je ich na Slovensku 1 296 142, čo je 23,79 %.

Politik tak potenciálne prichádza o milión voličov.

Archív:

Slovenský dohovor za rodinu
Slovenský dohovor za rodinu.
Alfonz Mária Liguori
Alfonz Mária Liguori.
Milan Kuriak, 12. 7. 2022.
Milan Kuriak, 12. 7. 2022.

Autor: Ján Parada.

Jedna odpoveď na “Náboženský extrémizmus v praxi”

Ke znásilnění 10leté dívky v USA se přiznal 27letý muž

Kvůli znásilnění a oplodnění 10leté dívky byl v americkém státě Ohio zatčen 27letý muž. Policii se přiznal, že ji znásilnil nejméně dvakrát. Dívce byla v Ohiu znemožněna interrupce a rodina ji kvůli tomu musela odvézt do sousední Indiany.

Deník N

A Kuriak jej bude dohovárať, aby donosila dieťa!!! 🙁

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *