Kategórie
Tlačové správy

Maminky využívajú ďalšiu komunikačnú platformu!

Odpovede na stovky rodičovských otázok priamo vo vrecku, vďaka spojeniu Čo dokáže mama so spoločnosťou Viber.

Čo dokáže mama

Rakuten Viber, jedna z najznámejších svetových značiek v oblasti hlasovej komunikácie a služieb okamžitých správ sa spája s Čo dokáže mama – jednou z najväčších ženských komunít na Slovensku, ktorá úspešne pôsobí na viacerých online platformách. Vytvorili sme novú možnosť ako komunikovať o aktuálnych témach a inšpirovať sa navzájom.

V dnešnom rýchlom digitálnom svete sa ľudia stali závislými na smartfónoch a komunikujú cez aplikácie, ktoré poskytujú bezproblémové zážitky a mnohé riešenia v jednom. Z komunikačnej platformy sa Viber premieňa na super aplikáciu, ktorá ponúka zaujímavý obsah a viac integrovaných riešení. Čoraz viac tvorcov obsahu sa obracia na aplikáciu, aby otvorili svoje kanály vďaka veľkému organickému dosahu, ktorý poskytuje. Preto, aby sme poskytli praktický a jednoduchý prístup všetkým mamičkám, ktoré chcú vyriešiť rodičovské hádanky, sme na tejto platforme otvorili náš kanál.

Srdečne vás pozývame, aby ste sa k nám pridali! Nájdete u nás aktuálne informácie, inšpirácie, témy na diskusiu a budete mať možnosť nielen vzájomne komunikovať, ale aj prezentovať svoje vlastnoručne vyrobené výrobky, služby alebo iné výtvory, a to priamo vo svojom vrecku.

Viber je bezplatná, jednoduchá, rýchla a jedna z najbezpečnejších četovacích aplikácií na posielanie správ a volanie, vďaka predvolenému end-to-end šifrovaniu. Posielajte si správy, volajte si vo vysokej kvalite. Všetko, čo potrebujete, je dátové pripojenie alebo pripojenie Wi-Fi. Stiahnite si Viber ešte dnes a spojte sa s ľuďmi bez ohľadu na to, kde sa nachádzajú.

O projekte „Čo dokáže mama“

Projekt Čo dokáže mama založila v júni 2015 Andrea Kováčová počas svojej materskej dovolenky, s cieľom vytvoriť priestor pre mamičky, ktoré chcú ukázať, čo dokážu popri svojich deťoch. Za 7 rokov sme sa rozrástli na viac ako 50 000 aktívnych členiek, ktoré na webovej platforme predávajú výsledky svojej kreatívnej činnosti – ručne tvorené výrobky, služby či vydané knihy. Máme i vlastné vydavateľstvo s úspešnými titulmi z edície Moji kamaráti a Zdravé domáce sladkosti a v roku 2022 sme spustili novú predpredajovú crowdfundingovú platformu. Od svojho založenia nezabúdame na tých, ktorí to potrebujú. Časť výťažku z predaja realizovaného na webovej platforme odovzdávame rodinám s nevyliečiteľne chorými deťmi, ročne organizujeme 4 veľké aukcie handmade výrobkov a mesačne jednoeurové výzvy, z ktorých výťažok putuje detičkám so zdravotnými problémami.

O Rakuten Viber

Rakuten Viber spája ľudí. Bez ohľadu na to, kto sú alebo odkiaľ pochádzajú. Globálna používateľská základňa má prístup k množstvu funkcií, ako sú individuálne chaty, videohovory, skupinové správy, aktualizácie a diskusie s obľúbenými značkami či celebritami. Viber zabezpečuje našim používateľom bezpečné a slobodné prostredie na zdieľanie emócií. Rakuten Viber je súčasťou spoločnosti Rakuten Group Inc, svetového lídra v oblasti elektronického obchodu a finančných služieb. Je oficiálnym komunikačným kanálom futbalového klubu FC Barcelona a oficiálnym partnerom aplikácie na okamžité zasielanie správ a telefonovanie futbalového klubu Golden State Warriors.


Správu dodal Michal Pavlov z PR.Konektor.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *