Kategórie
O politike

Vulgárny Chmelár sníval, že bude prezidentom

Socialista Eduard Chmelár sa v utorok 5. januára 2021 vyjadril:

„PÁN PREMIÉR, DRŽTE UŽ KONEČNE HUBU!

Ste mizerný premiér a ešte horší manažér, Igor Matovič, ste darebák, ktorý sa vykašľal na celú republiku a zbabelo sa skrýva pred rozhnevanými ľuďmi, ste slaboch, ktorý hádže vinu na iných, fňuká a nedokáže si priznať zlyhanie.

Všetku tú spúšť, ktorú ste zanechali, môžete napraviť už len jediným spôsobom: zbaľte sa a vypadnite.“

Toto je typická reč mladistvého chuligána! Eduard Chmelár sa znížil na úroveň krčmového táraja.

Je veľkým šťastím pre Slovensko, že sa Chmelár nestal prezidentom. Za to vďačíme múdremu a zodpovednému ľudu, ktorý mu nedal dostatok hlasov vo voľbách na úrad prezidenta.

16. marca 2019 sa konali voľby prezidenta Slovenskej republiky. Medzi kandidátmi bol aj Eduard Chmelár. Vo voľbách získal 58 965 hlasov od občanov, čo predstavuje 2,74 %.

Chmelár založil hnutie Socialisti.sk. Toto hnutie kandidovalo vo voľbách do Národnej rady Slovenskej republiky v roku 2020. Hnutie Socialisti.sk získalo 15 925 hlasov, čo predstavuje 0,55 % (podiel platných hlasov).

A takýto neúspešný politik si dovoľuje používať vulgarizmy ako mladý chuligán v krčme. Je pre Slovensko šťastím, že babravý politik Chmelár sa nestal prezidentom Slovenskej republiky. Je šťastím, že hnutie Socialisti.sk je neúspešný „podnikateľský“ projekt, o ktorý občania neprejavili taký veľký záujem, aby sa dostali do parlamentu.

Archív:

Eduard Chmelár
Eduard Chmelár
Voľby prezidenta SR
Voľby prezidenta SR

Autor: Ján Parada.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *