Kategórie
Humanizmus

DATART podporuje 26. ročník Dňa narcisov

Na Slovensku je veľa vzácnych zbierok, no pre ľudí s rakovinou je verejno-prospešná zbierka narcisov tá najcennejšia.

Deň narcisov

Liga proti rakovine každoročne odovzdáva vyzbierané financie na pomoc onkologickým pacientom. Tento rok odštartuje v poradí už 26. ročník, ktorý sa vracia do ulíc, a to opäť s podporou DATARTu.

Žltý narcis je symbolom spolupatričnosti s onkologickými pacientmi. Zbierka sa bude konať opäť aj v uliciach Slovenska, a to 28. apríla. Pomoc so zviditeľnením 26. ročníka DATART poskytne Lige proti rakovine aj tento rok, pretože nám záleží na tom, aby sa vyzbieralo čo najviac financií. Preto budeme radi, ak si s nami pripnete kvietok na podporu onkologických pacientov aj vy.

Počas trvania kampane môžete získať narcisy vo vybranej sieti predajní a okrem iného budú spolu s letákom distribuované do schránok 300 000 slovenských domácností.  Deň narcisov môžete podporiť okrem príspevku v uliciach aj zaslaním SMS na číslo 848 v hodnote 3 €, finančným príspevkom cez QR kód či priamou platbou na špeciálny účet SK09 0900 0000 0054 5454 5454. Viac o tom, ako pomáha Liga proti rakovine a možnostiach podpory nájdete na www.dennarcisov.sk.

Čím viac ľudí prispeje, tým viac podpory dostanú onkologickí pacienti! Prispieť do zbierky môžete od 21. 4. až do 6. 5. 2022.


Správu priniesla Lenka Varchoľaková z PRime time.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *