Kategórie
Tlačové správy

Festival – Káva – Čaj – Čokoláda Košice 2022

8. 4. 2022 od 9.00 a 9. 4. do 20.00 h.

Festival – Káva – Čaj – Čokoláda Košice 2022

Najväčší festival kávy, čaju a čokolády zavíta po takmer 2 rokoch opäť do Košíc. Ale pozor! Festival presúvame do Kunsthalle/Hala umenia Košice. Jedinečného polyfunkčného priestoru, určeného súčasnému umeniu. Budova je jedným zo symbolov starých Košíc. Jej architektúra je jedinečná, má skvelú polohu v centre mesta a zároveň je v obkolesení zelene mestského parku.

Interiér Kunsthalle/Hala umenia v Košiciach sa na 2 dni premení na najväčšiu kávovú, čokoládovú a čajovú udalosť roka. Prenikavá vôňa výberovej kávy, okúzľujúca aróma exotických čajov a nezameniteľná chuť poctivej čokolády.

Vzhľadom k zložitej situácii a ohľadne správ o tom, že štát chce využiť Kunsthalle/Halu umenia Košice na ubytovanie detí a matiek utekajúcich z Ukrajiny, musíme hľadať alternatívne miesto konania košického festivalu. Termín festivalu zatiaľ ohrozený nie je. O ďalších podrobnostiach vás budeme samozrejme informovať.

Tešia sa na vás:

Kávoholik
Coffeein
Coffia
black.
La Marzocco/Verticcio
Padmé Roastery
KakawCo+
JOE’s Beans
Grante elixír mladosti
Athea
Aha Cookies

Zoznam priebežne doplňujeme.

Partneri:

Rajo – hlavný partner a dodávateľ mlieka pre baristov
TakeAwayCup – partner, výrobca festivalových pohárikov

Vstupné na 1 deň: 5 €.
Vstupné na 1 deň – zľavnené (ZŤP, študenti, dôchodcovia): 3 €.
Deti do 12 rokov majú vstup zdarma.

V cene vstupného je festivalová taška Káva Čaj Čokoláda, festivalové noviny.

Počas oboch dní bude prebiehať pestrý program na hlavnom pódiu a vo workshop zóne (Latte art, domáca príprava kávy a čaju).

V sobotu podvečer nám naživo zahrá Martin Brečko, známy spevák a skladateľ z Prešova.

Nechajte sa uniesť chuťou najkvalitnejších káv z domácich a zahraničných pražiarní, podľahnite s nami čaru remeselných cukroviniek a pohlaďte svoje zmysly čistou chuťou kvalitných čajov. Na festivale si okrem iného môžete spraviť radosť množstvom remeselných výrobkov, dizajnérskych kúskov, literatúrou ale aj umením.

Príďte s nami spoznať najlepších baristov, pražiarov, chocolatierov, či teatendrov. Venujte tieto dva dni sebe, objavte nové chute, relaxujte a zabávajte sa.

Zdroj: Festival Káva Čaj Čokoláda.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *