Kategórie
Osobné

Vitajte na mieste, ktoré je plné vzácneho, liečivého oddychu

Liečebné termálne kúpele.

Sklené Teplice

Objavte Sklené Teplice. Miesto, kde je liečivá sila prírody vidieť. Kde je zdravie a vnútorná harmónia vašim jediným cieľom. Miesto, ktoré spája v sebe liečivú silu termálnych prameňov, ozdravný účinok procedúr a relax v obklopení prírody.

Európsky unikát

Nikam nemusíte, máme ich „doma“. Vzácne a liečivé pramene, ktoré denne pomáhajú zmierniť zdravotné neduhy, zrelaxovať telo a nájsť pokoj mysle.

Jaskynný parný kúpeľ „Parenica

Jaskynný parný kúpeľ

Zažite unikátny parný kúpeľ v prírodne vytvorenej jaskyni, ktorá patrí medzi jedinečné kúpeľné úkazy v Európe. Voda v jaskyni pochádza priamo z termálneho prameňa a nie je chemicky upravovaná, preto ju oceníte aj v prípade, ak ste citliví klasické bazénové vody. Kúpeľ je bohatý na kalcium, vďaka čomu je pobyt v ňom vhodný najmä pre klientov s ochorením pohybového aparátu.

Účinky kúpeľa blahodárne pôsobia na ochorenia a poškodenia pohybového ústrojenstva, po operáciách, po úrazoch, pri reume, bolesti chrbtice, kĺbov, artritíde či osteoporóze a mnoho ďalších. Vhodná je aj na vnútorné použitie, čiže pitnú liečbu. Pomáha pri liečbe osteoporózy, pri funkčnej poruche motility čriev, pri dyskinéze žlčových ciest, pri poruchách v tvorbe pankreatických enzýmov, ako podporná liečba pri cukrovke, pri infekcii močových ciest a aj ako čiastočné denné krytie minerálov.

Teplota vody: 42 °C.

Vážení klienti, dovoľujeme si vás informovať, že Liečebné termálne kúpele Sklené Teplice, sú od 1. 2. 2022 otvorené pre všetkých klientov (verejnosť), za účelom liečebného pobytu, wellness alebo poskytovania relaxačných procedúr podľa aktuálne platných opatrení.

Režim prevádzok kúpeľov:
liečebné kúpeľné pobyty: režim OTP
Kursalon: režim OP
wellness a relaxačné procedúry: režim OP+


Recepcia Relax Thermal – rezervácie
+421 905 576 350
+421 45 677 10 51
recepcia@kupele-skleneteplice.sk
prijem@kupele-skleneteplice.sk

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *