Kategórie
Humanizmus

Podaj ďalej 2 %

Milí naši priatelia, darcovia a priaznivci,
znova prichádza čas, kedy sa môžete rozhodnúť venovať 2 % dane z príjmu organizáciám, ktoré ich využijú na prospešnú vec.

OZ Podaj ďalej (Prešov)

Takto sa k vám prihovára občianske združenie Podaj ďalej z Prešova.

Každý rok dúfame, že sa rozhodnete práve pre nás. Pre občianske združenie Podaj ďalej.

Poznáte nás. Viete, kto sme. Viete, čo robíme. Na nič sa nehráme. Pomáhame. Je možné, že sme pomohli priamo vám alebo vašim priateľom, či známym, alebo vám úplne neznámym ľuďom. Venujte nám znova svoje 2 % z dane z príjmu za rok 2021 a my budeme pomáhať ďalej. Možno budete znova potrebovať našu pomoc a my, vďaka vašim 2 %, budeme schopní vám pomocnú ruku podať.

2 % z dane

Ako na to?

Do 15. 2. 2022 požiadajte svojho zamestnávateľa o vykonanie ročného zúčtovania preddavkov na daň z príjmov a o vystavenie „Potvrdenia o zaplatení dane zo závislej činnosti“.

Stiahnite si „Vyhlásenie o poukázaní 2 % dane“ s údajmi OZ Podaj ďalej. Uveďte vaše osobné údaje a údaje z „Potvrdenia“ od zamestnávateľa.

Tlačivá na stiahnutie v PDF formáte:

IČO:42420253
Právna forma:OBČIANSKE ZDRUŽENIE
Obchodné meno (názov):PODAJ ĎALEJ
Sídlo – Ulica:LESNÁ
Súpisné/orientačné číslo:5432/42
PSČ:08001
Obec:PREŠOV
Údaje o prijímateľovi

Ak chcete oznámiť prijímateľovi, že ste mu vy zaslali svoje 2 %, zaškrtnite v tlačive príslušný súhlas so zaslaním vašich údajov (meno a adresa… nie však poukázaná suma).

Obe tieto tlačivá, teda Vyhlásenie spolu s Potvrdením, doručte do 30. 4. 2022 na daňový úrad podľa vášho bydliska.

Alebo to môžete urobiť oveľa jednoduchšou cestou. Vyplnené „Vyhlásenie o poukázaní 2 % dane“ a „Potvrdenie o zaplatení dane“ môžete priniesť do nášho CHARITY SHOPU na Florianovej ulici v Prešove a my všetky vyhlásenia odnesieme na daňový úrad.

Ďakujeme

Ďakujeme

Tím Podaj ďalej

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *