Kategórie
Humanizmus Osobné

Tuláčik aj vďaka vám zachránil už viac ako 4 000 psíkov

Podporte občianske združenie formou 2 % z dane.

Útulok Tuláčik

Nenechajte prepadnúť svoje 2 %, ale rozhodnite sami, na čo budú použité. Zamestnávateľa môžete požiadať o vykonanie ročného zúčtovania zaplatených preddavkov na daň z príjmov fyzických osôb, ktoré je potrebné na poukázanie 2 % (3 %) , len do 15. 2. 2022. Následne treba poslať Potvrdenie o zaplatení dane a vyhlásenie (tlačivá na poukázanie 2 % z dane) na daňový úrad prislúchajúci vášmu trvalému bydlisku najneskôr do 30. 4. 2022.

Údaje o prijímateľovi (ktoré uvádzate v tlačive):

IČO:45027200
Právna forma:OBČIANSKE ZDRUŽENIE
Obchodné meno (názov):„OZ TULÁČIK“
Sídlo – Ulica:ČESKOSLOVENSKEJ ARMÁDY
Súpisné/orientačné číslo:69/25
PSČ:97701
Obec:BREZNO
Útulok Tuláčik

Počas jedného roka prejde útulkom v priemere 400 psíkov. Útulok Tuláčik môže existovať a zachraňovať iba vďaka vaším príspevkom. Všetky peniaze, ktoré darcovia poukážu, sú každoročne do posledného centu použité na:

  • veterinárna starostlivosť každého psíka obnáša: opakovaná vakcinácia, odčervenie, odblšenie, čipovanie, kastrácia a prípadná liečba (náklady 150 – 250 € na jedného psíka) a ďalej náklady na uhradenie operácií (náklady dokopy približne 3 000 € mesačne)
  • 50 – 80 psíkov potrebuje mesačne približne 750 kg granúl, 40 kg piškót a konzervy (náklady približne 2 000 € mesačne)
  • chod útulku si vyžaduje každodennú dezinfekciu a upratovanie (náklady na nákup čistiacich a dezinfekčných prostriedkov sú približne 300 € mesačne)
  • odvoz odpadu (náklady približne 50 € mesačne)
  • úhrada faktúr za energie a vodu (náklady približne 200 € mesačne)
  • úprava priestorov, návoz štrkov, opravy búd, oprava oplotenia, budovanie výbehov, kúpa náradia (náklady jednorazové, za rok sú približne 10 000 €)

Útulok potrebuje každoročne na chod útulku a záchranu nemých tvárí viac ako 75 000 €.

Ak sa rozhodnete pomôcť práve tomuto útulku, budeme vám nesmierne vďační, že ste aj tento rok prispeli na záchranu ďalších tuláčikov.

Vopred vám všetkým ďakujeme

Ďakujeme

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *