Kategórie
Humanizmus

Stromček ako dar

Darujte stromček, ktorý pomôže africkým farmárom uživiť sa a našej planéte lepšie dýchať.

Nadácia Integra – Stromček ako dar

Extrémy počasia a sucho sú známe dôsledky klimatickej krízy. Nedostatok vody, potravín a prehlbujúcu sa chudobu zažívajú oveľa výraznejšie milióny ľudí zo subsaharskej Afriky. Stále viac obyvateľov vidieckych či pobrežných oblastí má ťažkosti prežiť. Oprávnené sú aj obavy o budúcnosť detí a mladých ľudí.

Stromy pre život

Chudobným farmárom v africkej Keni a Etiópii prinášame nádej vďaka výsadbe stromčekov. Spolu postupne vysádzame makadámiové a kešu stromy. Dlhoveké úžitkové stromy, ktoré rýchlo prinášajú úrodu a sú nenáročné na vlahu.

Stromčeky zabezpečia farmárom živobytie a pomôžu zmierniť následky klimatickej krízy.

  • Stromy farmárom – zabezpečia udržateľný zdroj obživy, dôstojnejšie pracovné i životné podmienky, dajú tieň aj potrebnú vlhkosť pre ďalšie plody, ktoré pestujú.

  • Stromy planéte – pomáhajú zregenerovať sa, absorbovať nadbytočné emisie CO2, vytvoriť prevenciu pred eróziou pôdy, tvoriť pestrý a zdravý ekosystém, ktorý prináša úžitok všetkým.

Darujte stromček, ktorý pomáha

Už za 5 eur vysadíme jeden stromček, ktorý bude pomáhať dlhé roky. Postará sa o rodinu farmára aj našu planétu, ktorá tak bude vedieť lepšie dýchať.

Darujte strom

Urobme náš svet lepším!

Pozri: Nadácia Integra a Facebook.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *