Kategórie
Tlačové správy

Adventný kalendár za krajšiu Petržalku

Občianska iniciatíva Za krajšiu Petržalku spúšťa „adventnú kampaň“ – Adventný kalendár za krajšiu Petržalku.

„Každý deň vieme urobiť niečo pre svoje okolie a životné prostredie… S týmto heslom otvárame pomyselný adventný kalendár. Každý deň sa pustíme do nejakej verejnoprospešnej aktivity až do 24. decembra (vrátane), pretože krajšie Vianoce môžeme mať aj vďaka čistejšiemu okoliu,“ uvádza Jakub Kuruc z iniciatívy Za krajšiu Petržalku.

Adventný kalendár za krajšiu Petržalku je aj akousi výzvou pre všetkých tých, ktorým na svojom okolí záleží. Niekedy totižto stačí aj pár minút a naše okolie môže vyzerať krajšie a robiť radosť všetkým naokolo.

Prvú verejnoprospešnú aktivitu sa podarilo urobiť iba za pár minút. Počas nich sa podarilo vyzbierať dve menšie vrecia odpadu na Osuského ulici.

Iniciatíva má v pláne pustiť sa počas najbližších dní do lokalít, ktoré ľudia nahlásili na e-mailovú adresu info@krajsiapetrzalka.sk alebo prostredníctvom FB správy. Pôjde o niektoré verejné plochy na Lúkach v okolí DK Lúky, ale aj opätovne v časti Háje alebo Ovsišti.

V prípade, že viete o nejakom mieste, ktoré by si zaslúžilo upratať môžete osloviť iniciatívu prostredníctvom komunikačných kanálov iniciatívy.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *