Kategórie
Tlačové správy

Vypočujme potreby detí v núdzi

Milí priatelia!

Viete si predstaviť, že o pár dní nebudete mať kde bývať?

Príbeh Radka a jeho obetavej starej mamy pani Irenky pokračuje. Od narodenia je v jej starostlivosti. Radkova mama o maloletého Radka nikdy neprejavovala záujem a svojho otca Radko nepozná. Radko je veľmi šikovný, inteligentný a múdry chlapec. Najradšej číta encyklopédie a knihy o dinosauroch. Najväčší zážitok bol pre mňa stretnúť sa s nimi osobne, s Radkom a pani Irenkou. Chcel by som mať takú starú mamu.

No nechcel by som zažiť to, čo Radka a jeho babku skôr či neskôr čaká. Najväčší problém v ich živote majú Radko a pani Irenka pred sebou. Kvôli nezodpovednej minulosti ich blízkych o pár týždňov prídu o aj tento jediný, schátravený príbytok, o ich strechu nad hlavou. Nič iného nemajú.

Riešením je nový domov. Spolu s nimi túžime po malom byte v neďalekom Kráľovskom Chlmci, kde by sa babka mohla riadne o Radka starať, on doštudovať a keď sa raz dobrá babka pominie, mal by Radko svoj vlastný domov, ktorý mu už nikto nezoberie. Milí priatelia, vypočujeme hlas Radka a jeho starej mamy a zabránime tomu, aby Radko kvôli strate domova nemusel zažiť detský domov? My veríme, že to s vami dokážeme. Ďakujem vám v mene Radka a Irenky. Dobro tu po nás ostane.

Chcem prispieť na Radkovu budúcnosť

S priateľským pozdravom

Štefan Adamjak
výkonný riaditeľ

Úsmev ako dar
Ševčenkova 21, 851 01 Bratislava

Tel.: 0903 781 786

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *