Kategórie
Tlačové správy

HB Reavis spolupracuje s inovatívnou firmou PlanRadar na stavbe najväčšej kancelárskej budovy v Európe

Spoločnosť HB Reavis, ktorá je aj na Slovensku známa úspešnými developerskými projektmi, sa v Poľsku spojila s aplikáciou PlanRadar. Tú využíva pri výstavbe projektu Varso Place vo Varšave. Po dokončení to bude najväčšia kancelárska budova v Európe.

PlanRadar

Aplikácia PlanRadar uľahčí staviteľom nielen plnenie každodenných činností, ako sú správa architektonických plánov či vytváranie reportov, ale HB Reavis vďaka nej získa podporu pri technickom preberaní jednotlivých etáp výstavby a následne bude môcť nástroj používať pri dokumentovaní porúch a riadení servisného procesu. Zároveň budú PlanRadar dlhodobo využívať aj tímy, ktoré zodpovedajú za prispôsobenie kancelárskych a ďalších priestorov na mieru konkrétnym zákazníkom. K používaniu tohto nástroja sa okrem samotného HB Reavis pridalo aj viac ako 100 subdodávateľov. Vďaka PlanRadaru vývojár predovšetkým získa podporu pri technickom preberaní jednotlivých etáp výstavby, a potom bude môcť nástroj používať pri dokumentovaní porúch a riadení servisného procesu.

„Varso Place je naším vlajkovým projektom a zároveň architektonickou výzvou v nevídanom rozsahu. Chceme svojim budúcim nájomníkom poskytnúť čo najvyšší komfort využívania priestoru, a to si vyžaduje pozornosť venovať sa každému, aj najmenšiemu detailu. Veríme, že spolupráca a používanie digitálnych nástrojov ako PlanRadar v tomto procese bude veľkou podporou a pomôže nám dosiahnuť tento cieľ,“ vysvetlil Paweł Myszak, zástupca projektového manažéra.

Kancelársky komplex Varso Place pozostáva z troch budov, v ktorých sa budú nachádzať kancelárie, hotel, inovačné centrum, reštaurácie, kaviarne a servisné priestory. Jednou z budov, ktoré tvoria komplex, je aj Varso Tower, 310 metrov vysoká budova, v ktorej sa bude nachádzať viac ako 70 000 metrov štvorcových moderného kancelárskeho pracovného priestoru. V najvyšších poschodiach tejto budovy budú tiež dve vyhliadkové terasy a reštaurácia. Dokončenie stavby je naplánované na rok 2022.

„Varso Place je bezpochyby jedným z najočakávanejších developerských projektov, ktoré sa v súčasnosti realizujú na varšavskom kancelárskom trhu. Je pre nás veľkou cťou, že ako tvorca aplikácie podporujúcej proces výstavby sa môžeme aktívne podieľať na rozvoji tejto investície. Sme presvedčení, že naša aplikácia skutočne podporí činnosť HB Reavis a urýchli vykonanú prácu. Pre nás je to tiež zaujímavá skúsenosť a opäť potvrdzuje, že realitný priemysel je otvorený digitalizácii a potrebuje riešenia, aké ponúkame aj my,“ dodáva Bartek Pietruszewski, Country Manager PlanRadar v Poľsku.

Varso Place

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *