Kategórie
Tlačové správy

Denník Pravda klame

Tlačová správa strany Sloboda a Solidarita (SaS) k článku denníka Pravda z 20. marca 2021.

Strana Sloboda a Solidarita (SaS) sa dôrazne ohradzuje voči klamstvám a nepravdivým informáciám, ktoré priniesol denník Pravda 20. marca 2021. Žiadna z uvedených informácií nie je pravdivá a čitatelia sú zavádzaní. Aj z toho dôvodu budeme žiadať denník Pravda o opravu podľa tlačového zákona.

Je absurdné tvrdiť, že pretláčame za premiérku ministerku Kolíkovú, ak sme sa viackrát vyjadrili, že post predsedu vlády patrí OĽaNO a my veríme, že dokáže ponúknuť aj ďalšieho premiéra. Taktiež sme uviedli, že sme proti predčasným voľbám a opakovane sme zdôrazňovali, že za ne nezahlasujeme.

Denník Pravda dokonca špekuluje o budúcich spojenectvách SaS, ktoré majú vzniknúť po predčasných voľbách. Dôrazne vylučujeme akékoľvek takéto úvahy, žiadny z predstaviteľov SaS nerokoval a nerokuje s nikým z Hlasu či PS. S Petrom Pelegrinim sa Richard Sulík stretol len v televíznych štúdiách a nemá s nim žiadne dohody a ani tajné rokovania. Veríme, že denník Pravda nájde dostatok odvahy, aby sa ospravedlnil a začal opäť písať pravdu.

Archív:

Pravda

2 odpovede na “Denník Pravda klame”

Lebo, keď sa spomenie „Hlas“, tak nie je hneď jasné, o ktorú politickú stranu alebo hnutie ide. Je 99 % – občiansky hlas. Ďalej je Hlas pravice, čo asi ťažko bude Pellegriniho „hlasom“.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *