Kategórie
Humanistická pomoc

Pomôžme Katke a jej školopovinnému synovi s nevyhnutnými nákladmi na život

Katarína je maminou školo­po­vin­ného syna, ktorý pôjde do 4. roč­ní­ka.

ĽUDIA ĽUĎOM, n.o. (logo)

Jej zdravotný stav jej nedovolí sa zamestnať. Má veľké problémy s chrbticou a je na in­va­lid­nom dô­chod­ku. Je sa­mo­ži­vi­teľ­ka a jej príjem jej ne­vy­sta­ču­je na všetky potrebné veci ako sú lieky, nájom, základné životné potreby či potreby pre syna do školy. Po­môžme Katke posta­rať sa o všetko potrebné.

Mladý kamionista
Mladý kamionista.

Autorka výzvy Katarína Grbaliková: „Som mamka samo­ži­vi­teľ­ka. Syn nastu­puje do 4. roč­níka ZŠ. Ja ako mama na in­va­lid­nom dôchodku mám dôchodok 290 € a plus 60 € detské prídavky, čo je málo na pre­ži­tie. 130 € nájom. Školské potreby, oble­če­nie, do školy mu chýbajú. Ešte k tomu potraviny, hygienické potreby a lieky. Náš život nie je ľahký, nakoľko bývame v pod­nájme. Niekedy aj denne chodím k lekárom, a to je aj finančne nákladné, lebo som in­va­lidná dô­chod­kyňa. Zamestnať sa ne­mô­žem, lebo môj zdra­votný stav mi to ne­do­volí. Žiaľ, aj iné diagnózy pribudli, ako vysoký cholesterol a chlopňa obklo­pe­ná tukom. Viem, zdravie je prvo­radé, ,ale môj stav sa len zhor­šuje.

Pre svojho syna by som zniesla aj modré z neba. Môj syn miluje kamióny a chce byť kamionista. Som vďačná, že raz za čas sa po­vozí na ka­mióne a má svoj sen kúsok bližšie k srdiečku. Nás život nie je ľahký, nakoľko čakám na od­po­veď od pána doktora, že čo mi budú skôr operovať, či nohu, driek alebo krčnú chrbticu. Mám v sebe 18 skrutiek a 6 platničky menené. Do ro­boty ne­môžem ísť, na­koľko mám bolesti. Pravý členok ochrnutý a bojím sa, že raz spadnem z nôh. Môj syn je milovník kamiónov. Je to dieťa, ktoré mi pomôže, keď ma vidí v bo­lestiach.“

Ďakujeme všetkým za prispe­nie. Ďa­ku­jem.

Cieľ výzvy: vyzbierané peniažky použijem na vy­pla­te­nie nájmu, školu a oble­če­nie pre syna a škol­ské potreby, obed, lieky, cesto­va­nie za le­kármi.

Pozri podrobnosti na stránke Ľudia­Ľu­ďom.sk.


Autor: ĽUDIA ĽUĎOM, n.o.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *