Kategórie
Tlačové správy

Pridajte sa na náš webinár!

Pridajte sa na náš webinár a získajte osved­če­né stra­té­gie sta­rostli­vosti o seba, ktoré vám po­mô­žu zvládať stres a po­sil­niť vašu odol­nosť.

Milí priatelia!

Cítite sa vyčerpaní? Naučte sa, ako predísť vy­ho­re­niu a udržať si rov­no­vá­hu medzi prácou a súkrom­ným ži­vo­tom!

Úsmev ako dar (október 2024)

Pridajte sa na náš webinár a získajte osvedčené stratégie starostlivosti o seba, ktoré vám pomôžu zvládať stres a posilniť vašu odolnosť. Tešíme sa na vás!

Starostlivosť o seba v pomáhajúcich profesiách

Dávať z prázdneho pohára nie je možné donekonečna. Získajte praktické stratégie starostlivosti o seba a prevencie vyhorenia, ktoré pomôžu udržať osobnú pohodu a profesionálnu odolnosť. Naučíte sa, ako „napĺňať svoj pohár“, ako rozpoznať vyhorenie, zaviesť účinné postupy starostlivosti o seba a udržať si zdravú rovnováhu medzi pracovným a súkromným životom.

Určené pre vychovávateľov, sociálnych pracovníkov, profesionálnych náhradných rodičov, psychológov, psychoterapeutov, pracovníkov Centier pre deti a rodiny, pracovníkov krízových centier, pedagógov a iné pomáhajúce profesie pracujúce s rodinami a s deťmi.

Kedy: 15. 10. 2024 od 9.00 do 12.00 h.

Lektor: Mgr. Zoltán Szabo, PhD., s viac ako 15-ročnými skú­se­nos­ťa­mi v psycho­te­rapii a koučingu, vás prevedie praktickými nástrojmi, ktoré môžete ihneď použiť.

Cena: 49 €/osoba.

Registrovať sa


S priateľským pozdravom

Štefan Adamjak
výkonný riaditeľ
Úsmev ako dar

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *