Kategórie
Humanistická pomoc

Pomôžme Tomáškovej rodine zakúpiť auto pre ZŤP

Získaných je zatiaľ 7 431 € z 25 000 €.

Tomáško
Tomáško.

Kto kampaň organizuje?

Založiť túto kampaň a požiadať o po­moc sme sa rozhodli my ro­di­čia na po­pud našich zná­mych, ale aj z vlastnej ini­cia­tí­vy, kedy sme pre­mohli určitý druh hanby a chceme ve­rej­ne po­žia­dať o fi­nan­čnú po­moc pre nášho zdra­vot­ne ťažko postihnu­té­ho syn­če­ka Tomáška Červeňa.

Ľudia, známi a neznámi nás vyzývali, že keď nemôžu prispieť formou 2 % z príjmu dane, aby sme vytvorili podobnú výzvu, aby sa mohli zapojiť do našej pod­po­ry a ďalej to šíriť medzi svojich známych.

Komu pomôžete?

Najdôležitejšou osobou, ktorej sa touto kampaňou po­mô­že, je ZŤP syn­ček Tomáško a dru­hot­ne vy­u­ži­je­me pomoc aj my, rodičia.

Financovať liečbu ťažko chorého Tomáška je v našej situácii, keď man­žel­ka musí pri ňom zostať 24/7 a je­di­ným príjmom je môj príjem zo za­mestna­nia, je veľmi ná­ročné. Vďaka známym ale aj ne­zná­mym darcom do­ká­že­me ako tak pokrý­vať náročnú liečbu, re­ha­bi­li­tá­cie, ale aj ostatné náklady, ktoré pri Tomáškovi ne­vyhnut­ne vzni­ka­jú. Nemáme silu to fi­nan­čne utiahnuť sami.

Finančnou podporou nám pomôžete do­fi­nan­co­vať kúpu auta, ktoré je vhodné pre Tomáška. Auto sa bude využívať na den­nú dopravu do špe­ciál­nej škôlky vzdia­le­nej 25 km od bydliska a na cesty za kú­peľ­nou liečbou a re­ha­bi­li­tá­cia­mi v rámci Slo­ven­ska. Určitá časť fi­nan­čnej pod­po­ry, na základe jej výšky, bude určená aj na fi­nan­co­va­nie kú­pe­ľov a re­ha­bi­li­tá­cií, ktoré Tomáško potre­buje a veľmi mu po­má­ha­jú.

Na čo konkrétne budú peniaze z tejto kam­pa­ne po­u­ži­té?

Finančné prostriedky získané v tejto kampani od dobro­srdeč­ných darcov budú po­u­ži­té na do­fi­nan­co­va­nie kúpy auta pre ZŤP synčeka Tomáška. Žiaľ, fi­nan­čný príspevok na kúpu auta pre ZŤP od Ústre­dia práce, so­ciál­nych vecí a ro­di­ny (ÚPSVaR) spolu s na­šimi fi­nan­ciami nám ne­u­mož­ňu­jú kúpu vhodného auta. Keď Tomáško cestuje na re­ha­bi­li­tá­cie, vozíme so sebou veľké množstvo ba­to­ži­ny, zdra­vot­níckych pomôcok a ostatnej ba­to­ži­ny. Pre Tomáška potrebujeme mi­ni­mál­ne auto typu VW Caddy/Opel Combo XL/Peugeot Rifter XL a po­dob­ne; ideálne väčšia 9-miestna do­dávka. To nám umožní po­ba­liť a do­pra­viť Tomáška na kú­peľ­nú liečbu a re­ha­bi­li­tá­cie po cestách v rámci celého Slo­ven­ska.

Pomôžme Tomáškovej rodine zakúpiť auto pre ZŤP


Fundraisingová platforma Donio
Fundraisingová platforma Donio.

Donio je miesto, kde každý má možnosť jed­no­du­cho získať financie na zme­nu svojho príbehu alebo na ňu iným prispieť. Zakla­da­te­ľom vždy odo­vzdá­vame 100 % získa­nej sumy.

Autor: Ján Červeň.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *