Kategórie
Tlačové správy

Správanie Štefana Kuffu je agresívne a neprijateľné

Musí byť okamžite odvolaný.

Tlačová správa strany Sloboda a Solidarita (SaS) k vče­raj­šiemu incidentu Štefana Kuffu, ktorý v obci Malá Franková prerušil predstavenie Národného divadla Košice.

Nominanti strany SNS sú hanbou pre celé Slovensko. Títo ľudia sú nielen nekompetentní, ale vo svojom zmýšľaní aj mimoriadne nebezpeční. Uviedla to strana Sloboda a Solidarita.

„Sledovať konanie strany SNS a jej nominantov je tragédiou v priamom prenose. Najnovšie to dokázal štátny tajomník Štefan Kuffa, ktorý prerušil divadelné predstavenie a začal napádať umelcov a neprijateľne určovať, kto sa môže dívať a kto musí odísť. Zotrvanie Štefana Kuffu na pozícií štátneho tajomníka, ktorý za celé mesiace nevykázal jednu jedinú činnosť v rezorte ministerstva životného prostredia, je urážkou pre všetkých pracujúcich občanov. Tento človek pritom poberá obrovský plat, má k dispozícií limuzínu, šoféra a podriadených. Agresivita, urážky, nulová pracovná činnosť a najnovšie aj snahy o cenzúru sú jasné dôvody, pre ktoré nesmie Kuffa ostať na svojej pozícií. Už dnes ráno mal po včerajšom incidente minister Taraba predložiť návrh na jeho odvolanie. Keďže tak neurobil, vyzývame vládu, aby okamžite odvolala Štefana Kuffu z po­zí­cie štátneho tajomníka ministerstva životného prostredia,“ uviedol predseda SaS Branislav Gröhling.


Autor: Ondrej Šprlák, hovorca SaS.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *