Kategórie
Tlačové správy

Flexibilná pôžička od Home Creditu už aj pre eseročky

Neúčelovú pôžičku si môžu v Home Credite naj­nov­šie zob­rať už aj práv­nické sub­jekty, kon­krét­ne spo­ločnosti s ru­če­ním ob­me­dze­ným.

Home Credit

Predpokladá sa pritom, že Flexibilná pôžička pre pod­ni­ka­te­ľov nájde svoje uplat­ne­nie pre­do­všet­kým v malých firmách do desať za­mestnan­cov. Home Credit týmto krokom roz­ši­ru­je svoje pô­so­be­nie na úve­ro­vom trhu pre pod­ni­ka­te­ľov, kde na jeseň začal po­nú­kať pôžičky živ­nostní­kom.

Úver, ktorého splácanie si môžu ľahko prispôsobiť svojim potrebám, sa vyznačuje rýchlym dojednaním a taktiež jednoduchými a zrozumiteľnými podmienkami. Kompletný proces schvaľovania prebieha plne online a dá sa vybaviť doslova za 15 minút. Pôžičky pritom môžu čerpať už aj začínajúce spoločnosti, a to už po troch mesiacoch ich fungovania.

V prípade schvaľovania Flexibilnej pôžičky pre podnikateľov odpadá zbytočná byrokracia, kde na rozdiel od väčšiny bánk, nie je potrebné kvôli žiadosti o pôžičku nútiť podnikateľov k osobnej návšteve či vysvetľovaniu účelu jej využitia. Online schválenie zmlúv pre právnické osoby, vrátane podpisu zmluvy prostredníctvom SMS, je na slovenskom trhu skôr ojedinelé a Home Credit týmto krokom pred­bieha aj viaceré banky. Je tak na Slovensku jediným posky­to­va­te­ľom, ktorý dokáže schváliť pôžičku plne online eseročke s viac ako jedným ko­na­te­ľom. Celý proces sa orientuje predovšetkým na flexibilnosť a rýchlosť, pričom spoločnosť sa snaží vyhľadávať všetky potrebné doklady a do­ku­men­ty od pod­ni­ka­te­ľov z ve­rej­ne dostup­ných zdrojov.

„Z našich prieskumov medzi podnikateľmi vyplynulo, že online forma schválenia bez nutnosti návštevy pobočky je jed­no­znač­ne pre­fe­ro­va­ná. Taktiež oceňujú aj to, keď sa k splá­ca­niu pôžičky dá pristu­po­vať s istou fle­xi­bi­li­tou. V tomto duchu sa aj riadime princípom, že naše fi­nan­co­va­nie sa prispô­so­bí vášmu pod­ni­ka­niu. Prakticky to zna­me­ná, že pod­ni­ka­te­lia môžu každý mesiac poslať inú výšku splátky, podľa toho ako sa im mo­men­tál­ne darí, samo­zrejme, pri za­cho­va­ní úhrady mi­ni­mál­nej nasta­ve­nej čiastky. Záujem o takúto va­ria­bi­li­tu badáme aj na zvýšenom dopyte živnostníkov po našej Flexibilnej pôžičke pre pod­ni­ka­te­ľov v uply­nu­lých mesiacoch,“ vysvet­ľu­je Milan Cáder, ria­di­teľ divízie Pro­dukty a Mar­ke­ting spo­loč­nosti Home Credit SR a ČR.

Flexibilná pôžička pre podnikateľov, najnovšie teda určená už aj pre eseročky, je celkom bez poplatkov, vrátane pred­čas­né­ho dopla­te­nia, posky­tu­je sa vo výške od 1 000 do 20 000 eur. V sú­čas­nosti je už možné o túto bezúče­lo­vú pô­žič­ku po­žia­dať on­line na www.home­cre­dit.sk. Pripra­vu­je sa možnosť vybaviť si ju taktiež na po­boč­kách Home Creditu, ako aj te­le­fo­nicky.


Autor: Home Credit.

Správu dodal Michal Račko z PR Clinic.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *