Kategórie
Tlačové správy

SNS totálne rozoberá aj ministerstvo životného prostredia

Tlačová správa strany Sloboda a Solidarita (SaS) ku konaniu SNS na ministerstve životného prostredia.

Po tom, čo nominantka SNS Martina Šimkovičová devastuje slovenskú kultúru cez jej ministerstvo, tesne v závese je ďalší nominant národniarov Tomáš Taraba, ktorý šéfuje rezortu životného prostredia. Aj ten si z ministerstva urobil vlastné ihrisko, na ktorom si nectí nič, čo dovtedy zákonne fungovalo. Strana Sloboda a Solidarita (SaS) upozorňuje na to, že rezorty v gescii SNS sa postupne rozpadajú.

Štátny tajomník envirorezortu Filip Kuffa najskôr urobil z usvedčeného pytliaka riaditeľa Tatranského národného parku.

„Peter Olexa je zhodou okolností z rovnakej obce ako Kuffovci,“ poznamenal poslanec NR SR za SaS Alojz Hlina.

Následne sa Kuffa ako papaláš premával vrtuľníkom ponad hrebene Malej Fatry len preto, aby ako realitný agent urobil obhliadku miesta pre bufet.

Nezaostáva však ani šéf rezortu Tomáš Taraba a zdá sa, že má rovnakú slabosť na susedov.

„Ten zas priniesol do parlamentu tzv. rúbaciu novelu, vďaka ktorej je možné píliť drevo hlava-nehlava. Okrem toho má však slabosť na susedov, keď z jedného z nich urobil dvorného právnika ministerstva za verejné peniaze. Jeho sused doteraz dostal od štátu približne 600-tisíc eur za právne služby pre ministerstvo a ďalšie podpísané dohody môžu spôsobiť, že mu na účet odídu aj ďalšie milióny, pričom odtiaľ je už len kúsok k Tarabovi samotnému,“ povedal Alojz Hlina.


Autor: Ondrej Šprlák, hovorca SaS.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *