Kategórie
Humanistická pomoc

Bez vašej pomoci to nezvládneme

Ďakujeme, že ste podporili ohrozené deti.

Úsmev ako dar

Milé darkyne! Milí darcovia!

Ďakujeme, že ste podporili ohrozené deti. Aj tie, ktoré sa na tieto letné prázdniny ne­te­ši­li. Vypnuté školské jedálne a opa­ku­jú­ci hlad doma im ich robia nezne­si­teľ­nými. Ďakujeme, že vám nie je ľaho­stajný každý deň týchto detí! Spolu s vami sme vyzbie­ra­li od za­čiatku prázdnin 2 600 obedov! Do konca leta potre­bu­je­me ešte 11 900 obedov; a potom pripraviť sa do školy so všetkým, čo budú vyše 300 detí potrebovať.

Bez vašej pomoci to nezvládneme.

Podelíte sa aj vy o svoj obed s konkrétnymi deťmi? Prispieť na ich prázd­ni­no­vý obed môžete jed­no­du­cho po­mo­cou tohto odkazu.

Chcem darovať obed

Ďakujeme, že ste nám pomohli prestra­vo­vať tieto deti v akútnej chvíli!

Staňte sa pravidelným darcom!

Každá tretia rodina na Slovensku je ohrozená chudobou. Stačí, ak v ro­di­ne s príj­mom do 700 € sa objaví čo len bežné ochorenie, po úh­rade liekov a kľú­čo­vé­ho nájmu ostane rodine menej ako 5 € na ob­ži­vu na deň. Pra­cu­je­me a po­má­ha­me práve takýmto rodinám! Naj­ohro­ze­nej­šími sú jed­no­ro­di­čov­ské rodiny a ro­di­ny s väčším počtom detí.

Viac o situácii v slovenských chudobných rodinách sa dozviete z videa.

Deti a chudoba na Slovensku

Staňte sa, prosíme našimi pravidelnými darcami! Vašich 5 € mesačne pomôže týmto deťom celý rok byť   škole oblečení, obutí; so všetkým, čo dieťa v škole bežne potrebuje!

Bývanie je v 56 % prípadoch najčastejším dôvodom odňatia dieťaťa od svoj­ho ro­di­ča do centra pre deti a rodinu. My, v spo­ločnosti Úsmev ako dar prostred­níctvom programu Dostupného sociálneho nájomného bývania roz­ši­ru­je­me ka­pa­ci­ty bývania, kde pomáhame ostať rodine spolu!.

V prenajatých bytoch od miest, obcí či reholí vytvárame ohrozeným rodinám nový, bezpečný a dlhodobý domov.

V Košiciach pripravujeme 6 takýchto nových skromných príbytkov

Chcete si aj vy adoptovať niektorý z týchto bytov? Stačí, ak nás skontaktujete na e-mail drab@usmev.sk alebo te­le­fo­nicky na 0903 630 505.

Chcem prispieť na nový domov

Milá priateľka, milý priateľ, ďakujeme, že ste zvážili byť pravidelným darcom. Práve vďaka vášmu daru budú mať deti domov a všetko, čo majú aj bežné deti!

LEBO RODINA SA POČÍTA!

Úsmev ako dar

S priateľským pozdravom

Radoslav Dráb
Úsmev ako dar


Našu pomoc rodinám a aktivity môžete sle­do­vať aj na so­ciál­nych sieťach.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *