Kategórie
Tlačové správy

Tamara Kramar, Chris Ellys, Blanch, Hochspannung a Zrní

Nestrácajme nádej a odhodlanie bojovať za to, čo považujeme za spravodlivé a dôležité.

Nová Cvernovka

Aj o tom je náš októbrový programový vizuál, ktorého autorkou je umelkyňa, ilustrátorka, grafická dizajnérka a naša ateliérnička Alexandra Just. Príďte na iné myšlienky v NC. Náš tohto­týždňový program sa bude niesť najmä v znamení hudby. Zahájime ho koncertmi v krásnom Kabinete Pomalosti, kde vystúpia mená ako Tamara Kramar, Chris Ellys a Blanch. Vráti sa k nám legendárny Hochspannung s berlínsko-gruzínskou Salome a čerešničkou na torte bude koncert českej kapely Zrní.

Streda 4. 10. Piesne z Kabinetu: Tamara Kramar, Chris Ellys, Blanch (koncert)

Tri koncerty v atmosférickom Kabinete pomalosti. Vystúpi Tamara Kramar – talentovaná hudobníčka pôvodom z Bratislavy, momentálne žijúca v anglickom Brightone. Za svoje debutové EP s názvom „Bachelor of Science“ získala cenu Radio_Head Awards v kategórii Objav roka. Chris Ellys predvedie citlivé gitarové piesne, z ktorých vycítite vplyv anglo-amerických ikon folku. A predstaví sa aj hudobný projekt nadanej muzikantky a skladateľky Biancy Mackovej s názvom Blanch.

Podrobnosti o podujatí.

Piatok 6. 10. Hochspannung! w/ Salome (Herrensauna) LAU (live/HU) Farr (live/AT), Naďa, BBK, Spacɇr, Troild (party)

Herrensauna je fenomén. Legendárna berlínska párty, ktorá sa z malého, potom nasiaknutého suterénu, dostala na pódiá najväčších festivalov typu Dekmantel alebo Sónar, zažila rezidenciu v NYC až po limitovanú edíciu so značkou Carhartt. Jej charakteristickú slobodu a energiu príde do Novej Cvernovky odprezentovať berlínsko-gruzínska rezidentka Salome.

Podrobnosti o podujatí.

Sobota 7. 10. Zrní (CZ) (koncert)

Kapela, ktorá sa pohybuje v medzipriestore alternatívy a popkultúry. Sú nezameniteľní pre poetiku textov, prácu s elektronikou aj skladateľsko-pro­du­centský prístup, v ktorom zlučujú žánre a panuje absolútna voľnosť. Vedia byť divokí aj jemní, zasnení aj priamočiari. Majú za sebou 7 radových albumov, za ktoré boli niekoľkokrát nominovaní na kapelu roka v hudobných cenách Anjel. V roku 2012 si túto sošku odniesli v kategórii Objav roka.

Podrobnosti o podujatí.

Vstupenky

Viac informácií o programe nájdete na NovaCvernovka.eu.

Tešíme sa na vás!
Tím NC.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *