Kategórie
Tlačové správy

Jeseň v Novej Cvernovke zaháji Nočná

Mesiac zakončí nestranícka volebná afterparty.

Nočná v Novej Cvernovke

Po letnej pauze hlási svoj comeback obľúbený formát Nočná. Môžete sa tešiť na ďalší koncert Slo­ven­skej Teplárne či na le­gen­dárny Ball of Shame. Sep­tem­ber v Novej Cver­novke žijeme voľbami – v programe preto nájdete nie­koľko pred­vo­leb­ných diskusií a po prvý­krát budeme prie­beh aj výsledky volieb prežívať spo­ločne na Vo­leb­nej Noci Voličov.

Piatok 15. 9. 2023

Jesennú sezónu formátu Nočná zahájime geniálnym line-upom. Z medzinárodne uznávaného Voxnox Berlin s hrdosťou predstavíme Lucinee (DE) a Sept (PL/DE). Silnú noc doplní DJ z Poľska Proteina spolu s čerstvým slovenským talentom Microchi a stálicou Alicou Volf.

Pozri: Facebook.

Sobota 16. 9.

Pokračovanie hip-hopového formátu v Novej Cvernovke prinesie opäť to najlepšie, čo tento žáner vyprodukoval – edícia Grime. Hrať vám budú naši rezidenti CelineFrenky.

Pozri: Facebook.

Nedeľa 17. 9.

The Page je predstavenie nezávislých tanečných umelkýň Robie LegrosBettiny Neuhaus v spolupráci so zvukovým umelcom a svetelným dizajnérom Matthieu Legrosom. Obe performerky sa venujú aktu písania pohybom, zvukom a hovoreným slovom.

Pozri: Facebook.

Pondelok 18. 9.

Predvolebná debata Denníka N o ekonomike. Hosťami diskusie budú Štefan Kišš (PS), Tomáš Drucker (Hlas), Marián Viskupič (SaS) a Jozef Hajko (KDH). Moderovať bude novinár Oliver Brunovský.

Pozri: Facebook.

Utorok 19. 9.

Predvolebná debata Denníka N o životnom prostredí. Hosťami diskusie budú Tamara Stohlová (PS), Anna Zemanová (SaS) a Jaroslav Karahuta (SME RODINA). Moderovať bude novinár Tomáš Grečko.

Pozri: Facebook.

Streda 20. 9.

Kvízová streda v Novej Cvernovke. Štvrtá sezóna „cvernovkárskej“ kvízovej ligy bude pokračovať druhým kolom. Opäť na vás čaká tradične 51 otázok na rôzne témy, zaujímavé barové aj nebarové ceny a samozrejme kopec zábavy a nových poznatkov.

Pozri: Facebook.

Štvrtok 21. 9.

Predvolebná diskusia Denníka N o zdravotníctve. Hosťami diskusie budú odborníčka na zdravotníctvo Zuzana Dolinková (Hlas), bývalý minister zdravotníctva Marek Krajčí (OĽaNO) a odborník na zdravotníctvo Oskar Dvořák (PS). Moderovať bude novinárka Veronika Folentová.

Pozri: Facebook.

Piatok 22. 9.

Slovenská Tepláreň: Pipesh, SEKS & Veľká Potreba. Druhá vlna Slovenskej Teplárne uvedie hneď tri slovenské kapely. Vystúpi mladá punková skupina košického undergroundu Pipesh. „Špinavú“ hardcore gitarovú hudbu predvedie SEKS. A koncert odohrá aj Veľká potreba.

Pozri: Facebook.

23. 9. – 24. 9. Ball of Shame 2023 (párty)

Aj tento rok sa v Novej Cvernovke môžete tešiť na legendárnu queer party. Vogue ball si môžete predstaviť ako tanečno-módnu súťaž. Ballroom zas ako útočisko pre všetkých „iných“.

Pozri: Facebook.

Streda 27. 9.

53. vydanie PechaKucha Night Bratislava sa bude venovať prieniku umelej a digitálnej inteligencie do architektúry, dizajnu, vizuálneho umenia a ďalších kreatívnych odvetví.

Pozri: Facebook.

Chcem tu zostať

Sobota 30. 9. Volebná Noc Voličov 2023

V sobotu 30. septembra choďte voliť a potom príďte k nám. Občianska afterparty je určená pre všetkých smrteľníkov. Chystáme pre vás volebný kvízový špeciál, zostrih najvtipnejších predvolebných spotov, politický stand-up, sledovanie priebehu volieb naživo, tipovanie výsledkov a chýbať nebude ani tombola. Bude hudba, bude bar, bude zábava. Vstupné bude dobrovoľné – registrovať sa netreba, stačí prísť!

Aj my v Novej Cvernovke chceme zostať! Podporujeme občiansku mobilizačnú kampaň #chcemtuzostat, ktorej cieľom je motivovať (najmä) mladých ľudí, aby išli voliť.

Pozri: Facebook a Chcem tu zostať.


Pripravujeme…

Piatok 13. 10.

Oslávte s nami Medzinárodný deň Coming-outu. Teplý venček aj tento rok obsadí Novú Cvernovku v znamení nenútenej noblesy, všadeprítomného bezpečia a vesmírnej slobody. Vystúpi aj intergalaktické hudobné teleso v špeciálnom spojení s Vojtíkom a tešiť sa môžete aj na silný DJ set.

Pozri: Facebook.

Sobota 14. 10.

Americká experimentálno-rocková smršť Algiers sa vráti do Bratislavy so svojim štvrtým albumom SHOOK. Kapela z Atlanty, známa svojimi intenzívnymi vystúpeniami, prinesie hudbu na pomedzí post-punku, soulu, rapu či industriálu.

Pozri: Facebook.

Z areálu…

Gastro v Novej Cvernovke

Otváračky gastra v Novej Cvernovke nemeníme. Deň sa nám síce kráti, ale program ani náhodou. A keďže vieme, že nie je nič horšie ako byť na evente hladný či smädný, mať otvorený bar a bistro je pre nás priorita.

Dvanásť DušíSkrytý barGiraffe Bakery

Viac informácií o programe nájdete na stránke Nová Cvernovka.

Tešíme sa na vás!


Autor: Tím NC.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *