Kategórie
Osobné

Rock pod Kameňom 2023

Leto prináša so sebou okrem horúcich oddy­cho­vých dní aj čas na fes­ti­valy a hu­dob­né chuťovky.

Rock pod Kameňom

Tak ako každý rok, aj tento, sa milovníci rocku, metalu a dobrej hudby môžu tešiť na Rock pod Kameňom. V prekrásnom prostredí Sninských rybníkov sa bude už po 20-krát konať hudobný festival Rock pod Kameňom. Tohoročnú dávku dobrej muziky si návštevníci môžu vychutnať počas troch dní, od 20. do 22. júla 2023.

Festival sa bude konať po ročnej prestávke znovu na zvy­čaj­nom mieste v pre­krás­nom prostredí Sninských rybníkov. Malebné prostredie rekreačnej oblasti je ako stvorené na ide­ál­nu rockovú do­vo­lenku. V su­sed­stve festi­va­lo­vého areálu sa nachádza bio­kú­pa­lisko, ktoré je ako stvorené na schla­de­nie sa počas festi­va­lo­vých prestávok. V rekreačnej oblasti sa nachádza veľa možností prespania. Pre ná­roč­nej­ších návštevníkov sú k dispo­zícii v bez­pro­stred­nej blízkosti areálu fes­ti­va­lu hotely, po­prí­pade chatky, ktoré sú ako stvorené na relax. Menej nároční návštevníci môžu využiť služby auto­cam­pingu, po­prí­pade sta­no­vého mestečka v blízkosti fes­ti­va­lo­vého areálu. V areáli fes­ti­valu sa na­chá­dza veľa stromov, ktoré sa posta­rajú o prí­jem­ný chládok. Počas fes­ti­va­lu sa ne­mu­síte obávať ani o prázdny žalúdok. Budú pre vás pri­chys­tané stánky, v ktorých uspo­ko­jíte nie­len svoj hlad, ale aj smäd.

Tohoročný ročník sľubuje vďaka žánrovej pestrosti veľa zábavy, vďaka programu, ktorý bude plný mien nielen z do­má­cej scény, ale aj zahraničia.

Kreator

Vo štvrtok 20. júla 2023 o 22.00 h vystúpi legendárna thrash metalová skupina Kreator.

Kreator
Kreator – Conquer And Destroy.

Spracoval podľa stránky Rock pod Ka­me­ňom: Ján Parada.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *