Kategórie
O politike

Kresťan chce použiť jadrové bomby na Rusko

Toto je veľmi nebezpečný názor.

Vlastník diskusného fóra DF.sk vytvoril 29. 11. 2022 tému s názvom „Jadrový útok na Rusko je nevyhnutný“. V nej napísal:

„V dnešnej dobe je nevyhnutné použiť jadrové zbrane na Rusko. Je nevyhnutné zničiť tamojšiu zlú politiku. Uvedomujem si, čo všetko to obnáša. Pre civilizovaný svet to samozrejme nebude jednoduché. Ale aby sa svet zbavil tých barbarov, je to jediné (ne)rozumné riešenie. Viem, že k tomu dôjde (asi v najbližších dňoch).“

On už vie, zrejme má informácie priamo od tých, ktorí tie jadrové zbrane použijú.

emotikon

Tento kresťan je vojnový štváč. Nie je členom niektorej z väčších cirkví, ale je niečo ako protestant. Možno sympatizuje s nejakou zanedbateľnou náboženskou organizáciou. Nepodstatné! Dôležité je, že ako vlastník diskusného fóra má veľkú moc nad diskusiami. Mnohým sa vyhráža, že ich účty odstráni. Je tvrdý a nekompromisný cenzor! V podstate sa ničím neodlišuje od propagátorov ruskej propagandy, len on to robí v opačnom garde (proti Putinovi, proti Rusku). Lenže jeho antipropaganda je rovnako škodlivá ako ruská propaganda. Dožadovaním sa jadrovej vojny ešte nebezpečnejšia!!!

Archív:

Fotón (diskusné fórum)
Fotón sa vyhráža

Autor: Ján Parada.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *