Kategórie
Tlačové správy

Interaktívne hračky pre psov

Viete, že:

  1. Najinteligentnejšie psie plemená sú border kólia, pudel a nemecký ovčiak?
  2. Priemerný pes dokáže pochopiť 150 až 200 slov?
  3. Pes je rovnako inteligentný ako 2-ročné dieťa?

Vyskúšajte ako je na tom s inteligenciou váš psík, poradí si s interaktívnou hračkou?

Interaktívne hračky pre psov: čo robiť, keď vonku prší

Poznáte to, prídete domov z práce a vo dverách sa na vás vrhne nadšený psík, ktorý je plný energie po celodennom odpočinku a horlivo sa hrnie von. Vychádzate von, ale začne pršať a po krátkej prechádzke sa vrátite domov, lenže váš štvornohý kamarát má stále v očiach ten výraz, niečo podniknime. Ako psíka zamestnať i v byte za škaredého počasia? Poradíme vám…

Hračky pre inteligentné hlavičky

Interaktívne hračky precvičujú psiu myseľ a pes sa s nimi unaví po psychickej stránke. Jedná sa o hračky, do ktorých môžete skryť pochúťky a váš štvornohý kamarát má za úlohu sa k nim dostať. Existuje viac úrovní a odporúčame začať pri tej najjednoduchšej, aj keď na niektorých psích mudrlantov môžu byť ľahká aj tá na najťažšia úroveň.

Ako si vybrať interaktívnu hračku pre psa?

Hračku vyberajte v závislosti od veľkosti vášho psa. Niektoré otvory na pochúťky môžu byť veľmi malé a pes s väčším ňufákom ich nedokáže získať. Výhodu majú malé plemená psov, pretože sa môžu ľahko hrať so všetkými interaktívnymi hračky. A samozrejme, vezmite do úvahy úroveň náročnosti hračky!

Počas hry musíte psovi asistovať, najprv musíte pochúťky umiestniť do každej schovky, potom psa upokojte, položte hračku pred neho a nechajte ho, aby hľadal pochúťky. Akonáhle príde na systém jednotlivých záklopiek, zásuviek atď., pochváľte ho.

Pozor: Nenechávajte psa samého s hračkou, ak je príliš hravý, môže ju rozbiť alebo niektorú časť zožrať.

Chcete zabaviť vášho psa? Vyskúšajte interaktívne hračky.

Príklad:

Nobby BrainBoard Flappie – hlavolam pre psov – 25 cm.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *