Kategórie
Tlačové správy

HAVEL & PARTNERS je v súťaži Právnická firma roka ČR tretíkrát po sebe klientsky najobľúbenejšou a zároveň najlepšou domácou kanceláriou

Výsledky 15. ročníka súťaže Právnická firma roka v Českej republike, ktorú organizuje spoločnosť EPRAVO.CZ, opätovne potvrdili výnimočnú pozíciu advokátskej kancelárie HAVEL & PARTNERS na českom advokátskom trhu.

Kancelária tretíkrát po sebe získala hlavné ocenenie pre domácu kanceláriu a rovnako tak aj cenu za najlepšie klientske služby. Zvíťazila tiež v dvoch odborných kategóriách – Fúzie a akvizície a Developerské a nehnuteľnostné projekty. Slávnostný galavečer pod záštitou Ministerstva spravodlivosti ČR a Českej advokátskej komory sa uskutočnil v pondelok 7. novembra 2022 v Prahe na Žofíne.

Vynikajúcimi výsledkami v domácej súťaži Právnická firma roka nadväzuje kancelária HAVEL & PARTNERS na zisk najprestížnejšieho medzinárodného ocenenia Chambers Europe Awards, ktoré v roku 2022 taktiež získala tretíkrát po sebe. Tento rok zaznamenala kancelária tiež vynikajúce výsledky v slovenskej súťaži Právnická firma roka, kde získala hlavnú cenu v kategórii medzinárodná advokátska kancelária a zároveň sa rovnako ako v predchádzajúcich dvoch rokoch stala znova klientsky najobľúbenejšou kanceláriou na Slovensku.

„Tento rok bol dosiaľ plný nečakaných výziev a udalostí. Snažili sme sa preto byť v tejto dobe pre našich klientov spoľahlivou oporou a maximálne im pomôcť obstáť v týchto náročných podmienkach. Veľmi nás preto teší, že opäť ocenili naše nasadenie aj prístup k riešeniu ich biznisových i privátnych záležitostí. Vážime si to a ďakujeme za dôveru,“ komentuje víťazstvo v súťaži riadiaci partner Jaroslav Havel a dodáva: „Poďakovanie patrí aj všetkým kolegom a kolegyniam v HAVEL & PARTNERS. Znovu sme spoločne preukázali, že je pre nás prioritou profesionálne zázemie a taktiež perfektný servis pre našich klientov. Oceňujem okrem špičkových znalostí a nadštandardného pracovného nasadenia všetkých kolegov najmä ich tímovosť, vďaka ktorej stále posúvame hranice nášho potenciálu ďalej.“

Okrem ocenenia pre domácu kanceláriu a ceny za klientske služby spoločnosť štvrtýkrát po sebe dosiahla víťazstvo v kategórii Fúzie a akvizície.

„Oblasť M&A, podnikových reštrukturalizácií a v ostatných rokoch aj private equity a venture kapitálových investícií je z pohľadu portfólia našich služieb kľúčová,“ hovorí partner Jan Koval.

Tím s 80 právnikmi za ostatných 16 rokov realizoval viac ako 800 transakcií v hodnote 800 miliárd korún.

„Vďaka dlhodobým partnerstvám a spolupráci s našimi klientmi máme možnosť podieľať sa ako M&A právnici na rozvoji ich biznisu. Ocenenie za našu prácu berieme ako ďalší impulz k inovovaniu a skvalitňovaniu našich služieb, pretože chceme byť naďalej pre našich klientov špičkovým strategickým partnerom v napĺňaní ich obchodných ambícií,“ dopĺňa.

Kategória Developerské a nehnuteľnostné projekty, v ktorej HAVEL & PARTNERS tiež zvíťazila, patrí medzi kľúčové právne špecializácie kancelárie. Na nehnuteľnostné právo sa HAVEL & PARTNERS zameriava už od svojho vzniku v roku 2001, dnes sa tejto oblasti venuje viac ako 30 právnikov vrátane 8 partnerov a kancelária je ročne zapojená do 20 až 30 veľkých nehnuteľnostných transakcií.

„Ďalší rozvoj a posilnenie nášho trhového postavenia v tejto oblasti je pre nás zásadný a venujeme mu maximálne úsilie. Našim klientom pomáhame vo všetkých fázach realizácie nehnuteľnostných projektov a budeme aj v nasledujúcich rokoch strategicky ďalej rozširovať náš tím, aby sme kapacitne pokryli rastúci dopyt po službách v tejto oblasti,“ naznačuje partner Václav Audes.

V 17 odborných kategóriách bola kancelária zaradená medzi veľmi odporúčané kancelárie (tzv. top tier). Z pohľadu výsledkov tohto ročníka aj všetkých doterajších ročníkov súťaže Právnická firma roka HAVEL & PARTNERS naďalej zostáva podľa súčtu všetkých nominácií a titulov najúspešnejšou a najkomplexnejšou tuzemskou advokátskou kanceláriou.


Autor: Advokátska kancelária HAVEL & PARTNERS.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *