Kategórie
Osobné

Naše rodiny ohrozuje morová rana kresťanskej bigotnosti

Pozor si dajte na klerikov, ktorí sa vyjadrujú ako klerik Ján Orosch!!!

Najvyšší predstaviteľ katolíckej cirkvi v Trnavskej arcidiecéze, arcibiskup Ján Orosch v obežníku pre kňazov napísal:

„Žiaľ, aj dnešná Trnava a celé naše Slovensko ohrozujú epidémie. Nie je to však iba COVID-19 a vojna na Ukrajine, ale naše rodiny ohrozuje morová rana ateistického liberalizmu, neomarxizmu a čo je najsmutnejšie, aj kresťanského liberalizmu. Hedonizmus – nemravnosť ohrozujúca morálne životy najmä detí, mládeže a celých rodín je tragédiou nás všetkých. Do toho vstupuje ideológia rodovej rovnosti a mnohí v tom vo svojej naivnej nevedomosti nevidia, či nechcú vidieť žiadnu hrozbu.“

Vidím hrozbu v bigotnosti klerika Oroscha. Šíri nebezpečné reči. Chce rozdeľovať spoločnosť. Lenže spoločnosť tvorí rôznorodá skupina obyvateľov. Nie všetci sú fanatici ako Orosch.

Aká „morová rana ateistického liberalizmu“? V čom sa cíti klerik ohrozený? Blufuje, potrebuje si len nájsť fiktívneho nepriateľa, aby mal proti komu bojovať. Správa sa ako dômyselný rytier Don Quijote de la Mancha.

Navyše klerik Orosch neovláda logiku. Napísal:

„Priznám sa vám, že v ich vyjadrení mi vadí jedno slovo, s ktorým nemôžem súhlasiť. To slovo je ‚nevinné‘ obete. Ľudia, počnúc majiteľom klubu ‚Tepláreň‘, návštevníci klubu, o ktorých sme sa nedozvedeli nič o ich veku, o ich možnej drogovej závislosti, pohoršlivom – a zo strany veriacich právom videnom – nemravnom konaní, až po poľutovaniahodné obete, sú naozaj všetci nevinní?“

Klerik nech sa radšej zaoberá drogovou závislosťou svojich „oviec“. Svoje obvinenie homosexuálov vyrába bez dôkazov, varí na vode. Kto nevie, čo znamená, že „varí na vode“, tak ešte pridám: Vycucal si z prstu.

Boli zavraždení dvaja ľudia. Ale klerik zašiel priďaleko, lebo sa pýta ďalej: „Sú naozaj všetci nevinní?“ Od dvoch zavraždených zašiel až ku „všetkým“ homosexuálom (LGBTI+).

A čo tak pozrieť sa na kresťanov? Sú naozaj všetci nevinní?

Tí dvaja zavraždení, boli naozaj nevinní, aby ich bolo nutné zavraždiť. Vrah sa k ich vražde znížil len preto, lebo jeho skutočné ciele, Židia, boli pre neho ťažko dostupní.

Keď Orosch už hovorí o „prenasledovaných kresťanov vo svete“, tak ide o všetkých nevinných?

Vrah zavraždil dve náhodné osoby, vôbec ich nepoznal, jemu bolo jedno, kto sú. Vrah bol posadnutý fašistickou ideológiou, ktorá obviňuje Židov z toho, že pretláčajú v spoločnosti homosexuálov. A práve preto zavraždil dvoch ľudí, ktorí navštevovali ten spomínaný klub „Tepláreň“. Boli totiž ľahkým terčom!

Keby sa dnes mohol Ježiš vyjadriť, povedal by:

„Bože, odpusť Oroschovi, lebo nevie, čo tára.“


Autor: Ján Parada.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *