Kategórie
Osobné

Decembrová schôdza s nádychom Vianoc

Navštívime v roku 2019 zámok Milotice?

13. decembra 2018 sme mali na krajskom stredisku ÚNSS v Bratislave slávnostnú schôdzu spojenú s vianočným posedením. Udialo sa to na ZO ÚNSS organizácie číslo 4, a bolo to veľmi príjemné a podnetné. Všetko sa nieslo vo sviatočnej a ničím nerušenej vianočnej atmosfére. Zišlo sa nás dostatočný počet osôb na to, aby sme mohli bilancovať rok 2018. Schôdzu otvoril slávnostným príhovorom pán Ing. Ján Cesnek, v ktorom vyhodnotil tento rok. Bilancovali sa akcie, komentovali sa rôzne podujatia a vyhodnocovalo sa všetko, čo sa udialo toho roku. Taktiež sa vyhodnocovalo hospodárenie s financiami. Zapájali sme sa do plánovania akcií na činnosť na budúci rok.

Navrhovali sa rôzne názvy divadelných hier, taktiež sa dávali tipy na poznávacie zájazdy. Osobne som dala tip na návštevu zámku Milotice, nazývaného aj perla juhovýchodnej Moravy.

Zámok Milotice
Zámok Milotice.

Okrem tejto tvorivej atmosféry sme privítali medzi sebou novú členku našej základnej organizácie. Dúfame, že sa jej po rekapitulácii akcií v roku 2018 a návrhov na ďalšie bude medzi nami páčiť. Nasledovalo bohaté občerstvenie, pri ktorom nám ticho hrali koledy, aby nám navodili blížiace sa Vianoce. Koláčov na stole bolo neúrekom. Po občerstvení nastala neformálna diskusia, kde sa členovia mohli porozprávať a vymeniť si medzi sebou postrehy. Na záver sme dostali mliečne výrobky od spoločnosti MILK-AGRO, ako sponzorský dar. Schôdza sa vydarila a bolo fajn. Veríme, že sa v takejto a ešte aj rozšírenej zostave ešte stretneme o rok.


Autorka: Lesana Královičová je členka Únie nevidiacich a slabozrakých Slovenska (ÚNSS). Má rada divadlo, kultúru, knihy a chodenie do prírody. Písanie jej robí radosť.

Článok bol pôvodne uverejnený 19. 12. 2018.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *