Kategórie
Osobné

Čo mojim mačičkám najviac chutí?

Milujú najmä maškrty.

Granule Leonardo
Granule Leonardo.

Granule Leonardo Adult Sensitive Lamb. 7,5 kg balenie stojí 49,90 €. Aby som mal dopravu za­dar­mo, tak musím mať nákup nad 50 €. Do­kú­pim ma­lič­kosť. Granule mačičkám úplne posta­ču­jú. Ob­sa­hu­jú všetky potrebné živiny.

Inaba Churu cat snack kura mix multipack 60 x 14g
Inaba Churu cat snack kura mix multi­pack 60 × 14 g.

Potom maškrta Inaba Churu cat snack kura mix multipack 60x 14g. Čiže jedna tuba má hmotnosť 14 g, a v balení je ich 60 kusov. 4 rôzne prí­chu­te. 60 kusov stojí 27,10 €.

Mia je priam bláznivá, keď beriem do rúk obal. Mňaučí ako šialená, a nevie sa dočkať, kým jej na misku ne­vy­tla­čím z tuby pastu „churu“. Úplne vylíže tanier.

GOURMET Revelations jemná paštéta s kuraťom a omáčkou
GOURMET Revelations jemná paštéta s kuraťom a omáčkou.

A toto je už suverénna lahôdka: (12×) GOURMET Reve­la­tions jemná paštéta s ku­ra­ťom a omáčkou 2 × 57 g. Za 25,10 € v ob­cho­de ABC-ZOO.

V balení sú po 2 ks, čiže vezmete 1 balenie, oddelíte per­fo­ro­va­ný pa­pie­ro­vý stred, a máte 2 kap­sičky. Ja na jed­no po­se­de­nie dávam hneď na misky obi­dve ba­le­nia.

Pokiaľ ide o objednávky, ešte sa mi nestalo, aby ma nie­kto­rý z uve­de­ných obchodov oklamal. Vždy, a to dosť rýchlo, mi do­ru­čia tovar.


Zamyslenie: Mačičkám k životu stačia granule. A sú úplne zdravé. Ne­cho­dím s nimi k zve­ro­le­kár­ke. Ako je možné, že ľudia jedia rôzne jedlá, a pri­tom sú zá­vislí na rôz­nych liekoch? Prečo ľudia ne­prej­dú na gra­nu­lo­va­nú stravu? V ne­de­ľu by si dopriali ne­ja­kú maškrtu k obedu.

Autor: Ján Parada.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *