Kategórie
Tlačové správy

Nový generálny riaditeľ Zepter International pre ČR a SR Jakub Šmatlák pozýva do nového showroomu v Bratislave

Jakub Šmatlák prevzal funkciu v júli.

Zepter

Spoločnosť počas uplynulého roka pri­pra­vo­va­la nový show­room v hlav­nom meste, ktorý sláv­nostne otvoria 2. ok­tóbra 2024. Zepter Inter­na­tio­nal sľu­buje zá­kaz­ní­kom na Slo­ven­sku prí­jem­né prostre­die, pro­fe­sio­nál­ne po­ra­den­stvo, mož­nosť nakúpiť za zvý­hod­ne­né ceny a rov­na­ko získať zľa­vové po­u­ka­zy.

Medzinárodná spoločnosť Zepter International pred­sta­vuje tie naj­mo­der­nej­šie tech­no­ló­gie v spo­ji­tosti so špičkovou kvalitou a funkčným dizajnom. Už roky ponúka medicínsky a vedecky podložené poznatky v oblasti zdravia a krásy pretavené v kva­litných výrobkoch. A čo sa týka pokroku a no­vi­niek, tak práve v tomto období sa teší novým víziám.

Zmena vo vedení

Novým generálnym riaditeľom spoločnosti Zepter Inter­na­tio­nal pre Českú re­pub­liku a Slo­ven­skú re­pub­liku je od 11. júla 2024 Jakub Šmatlák. Jeho bohaté skúsenosti pomôžu upevniť pozíciu Zeptera na oboch trhoch, v ktorých zároveň vidí potenciál.

„Zameriam sa na posilnenie vzťahov s našimi súčasnými i novými zákazníkmi a ďalšie možnosti prinášať im prvotriedne moderné produkty, ktoré zlepšujú kvalitu života a podporujú zdravý životný štýl. Myslím si, že oba trhy majú v tomto ohľade veľký potenciál,“ hovorí novozvolený generálny riaditeľ Jakub Šmatlák.

Zepter na Slovensku a taktiež v Česku plánuje posilniť obchod a za­me­ria sa aj na nové predajné kanály.

„Mojou prioritou bude aj posilnenie obchodného tímu a otvorenie nových predajných kanálov. Teším sa na všetky úspechy, ktoré spoločne dosiahneme. Zepter ponúka vo svojom portfóliu produktov špičkovú kvalitu, produkty majú vysokú pridanú hodnotu a udržateľnosť. Dokážu výborne slúžiť zákazníkom desiatky rokov a to je v dnešnej dobe veľmi výnimočné. Zároveň dáva spoločnosť Zepter príležitosť a prácu ľuďom, ktorí majú záujem pracovať, šíriť misiu zdravia a krásy a pritom zarábať zaujímavé peniaze,“ pokračuje ďalej Jakub Šmatlák.

Bratislava bude mať nový moderný showroom

Novinkou je spomínaný showroom v Bratislave, ktorý zá­kaz­ní­ci nájdu na adrese Mlynské nivy 7816/14 v bu­do­ve Twin City C na prízemí oproti auto­bu­so­vej stanici. Zákazníkov okrem pekných priestorov čaká napríklad profesionálne poradenstvo či ukážka výrobkov.

„Teším sa, že moji kolegovia aj v lete nezaháľali a pripravili pre našich zákazníkov skutočne príjemný a najmä moderný showroom. Je to opäť dôkaz toho, ako chceme byť bližšie k zákazníkom. Verím, že tu nájdu všetko potrebné a dostanú odpovede na všetky ich otázky. Uve­do­mu­je­me si, aká dôležitá je mo­der­ni­zá­cia priestorov, aby sa tu zá­kaz­ní­ci i ko­le­go­via cítili čo naj­lep­šie,“ hovorí generálny riaditeľ spoločnosti Zepter Inter­na­tio­nal pre Českú re­pub­liku a Slo­ven­skú re­pub­li­ku Jakub Šmatlák, ktorý zároveň pozýva všetkých, ktorých zaujímajú technológie a výrobky, ktoré slúžia nášmu zdraviu, ale i kráse do nového bratislavského showroomu.

„Našim zákazníkom by sme radi poskytli ďalšie benefity, a tak v deň slávnostného otvorenia 2. októbra si môžu za zvýhodnené ceny nakúpiť to, čo ich zaujme. To však nie je všetko. Rovnako budú môcť získať aj zľavové poukazy na nákup produktov z našej ponuky, ktoré budú platiť až do konca októbra. Zároveň je to skvelá šanca nakúpiť v pred­stihu a najmä bez stresu vianočné darčeky. Náš personál v showroome rád poskytne nielen zaujímavé predvianočné inšpirácie, ale zároveň aj odborné poradenstvo,“ uzatvára Jakub Šmatlák.

Potrebujete inšpiráciu vopred? Kompletnú ponuku výrobkov si môžete pozrieť na stránke www.zepter.sk.

Foto:

Showroom Zepter
Showroom Zepter
Showroom Zepter

Zepter International je na trhu desiatky rokov

Medzinárodná spoločnosť Zepter International, ktorá je na trhu od roku 1986, ponúka produkty a komplexné riešenie pre zdravý životný štýl. Od svojho založenia sa rozrástla na globálnu spoločnosť s viacerými značkami, ktorá vyrába, distribuuje a predáva exkluzívny spotrebný tovar vysokej kvality po celom svete, predovšetkým prostredníctvom vlastnej predajnej siete a tiež prostredníctvom špičkových predajní. A tak dnes 8 tovární spoločnosti Zepter so sídlom v Nemecku, Taliansku a Švaj­čiar­sku vyrába stovky prémiových výrobkov na podporu každodenného zdravia a krásy pre lepší, zdravší a dlhší život.


Autorka: Zdenka Sierra Boy, obchodná riaditeľka.

Článok zaslala Mgr. Martina Baumann.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *