Kategórie
Tlačové správy

Spoločne pracujeme na tom, aby sme boli hrdá a úspešná krajina bez korupcie

Prejav predsedníčky ZA ĽUDÍ Veroniky Remišovej k predsta­ve­niu kandidátov strany ZA ĽUDÍ na spo­loč­nej kandidátke koalície OĽANO a priatelia, Kresťanská únia a ZA ĽUDÍ; a zoznam kandidátov.

Práve sme predstavili najlepšiu spoločnú kandidátku s ľuďmi, ktorí nestrácajú nádej, ktorí sú ochotní za svoju víziu a za svoje ideály zabojovať. V strane ZA ĽUDÍ ideme v koalícii s našimi partnermi a zároveň s našou značkou, za ktorou sú naše hodnoty, z ktorých sme nikdy neuhli a neuh­ne­me. V našom tíme sú ľudia, ktorým verím a spo­loč­ne pra­cu­je­me na tom, aby sme boli hrdá a úspešná krajina bez ko­rup­cie.

Ani od jedného kandidáta v našej koalícii nebudete počuť dnes, ani zajtra, no ani po voľ­bách rétorické cvičenia a va­ja­ta­nie o tom, či ísť alebo neisť so Smerom, (starým alebo novým) a nikto nevisí na šnúrke nejakého vplyvného oligarchu. Práve preto chceme zabojovať o to, v čo veríme a za Slo­ven­sko, ktoré milujeme.

Srdce (emotikon)

Kto sú ľudia, ktorí kandidujú v našom tíme ZA ĽUDÍ?

V strane ZA ĽUDÍ veríme v silu a ideály mladých, pretože pre nich a ich bu­dúc­nosť sa sta­rá­me o Slo­ven­sko. V prvej desiatke je Ján Magušin – mladý právnik a nová posila strany ZA ĽUDÍ, ktorý zosobňuje vieru v ideál spra­vod­li­vosti a v silu rodiny. Pochádza z veľkej a súdržnej 15-člennej rodiny. Vie, čo je to nemať, čo je to strádať, čo je to deliť sa. Boj za spra­vod­li­vosť a právny štát má v ňom spoľahlivú oporu.

V strane ZA ĽUDÍ veríme vo výnimočné a odvážne ženy, ktoré sa ani v ťažkých chvíľach nevzdávajú. Viera Leščáková, východniarka, riaditeľka školy a župná poslankyňa, ktorá proti korupcii v politike bojovala už vtedy, keď to nebolo sexy a nikdy z hodnôt neuhla. A vie, že najmocnejšou zbraňou pred zlom, klamstvom a tmárstvom je práve vzdelanie, pretože je to jediná investícia, ktorá sa vám vždy vráti aj s úrokmi. Dagmar Štiavnická, ktorá svoj život zasvätila pomoci slabším a od­ká­za­ným v ne­zisko­vej or­ga­ni­zá­cii v oblasti sociálnych služieb; Paulína Srovnáliková, pedagogička a ekonómka na vysokej škole; Eliška Maťašková, ekonómka, ktorá popri práci sa ešte naučila všetky možné remeslá ako svoje koníčky, pretože učiť sa, je výsada múdrych ľudí; Katka Gajdošová, ktorá dokázala, že aj ťažký život sa dá zvládnuť, ak človek má odvahu a vytrvalosť.

V strane ZA ĽUDÍ tiež veríme tomu, že Slovensko je také úspešné, ako sa žije ľuďom v tom naj­chu­dob­nej­šom regióne. Máme silnú členskú základňu v regiónoch a na našej kandidátke nájdete mnoho ľudí, ktorí pôsobia v ko­mu­nál­nej politike, snažia sa zlepšovať ľuďom život vo svojich mestách a obciach. Poctivá a mra­ven­čia politická práca pre ľudí začína práve v samo­správe. Ondrej Babjarčík, ktorý vytrvalo pracuje pre ľudí v jednom z naj­ťažších okresov v Humennom; Peter Huba z Košíc, lekár Obi Mir, ktorý sa angažuje v ko­mu­nál­nej politike a zá­ro­veň poskytuje ľuďom v jednom z naj­chu­dob­nej­ších regiónoch zdravotnú starostlivosť; Patrik Kohut, Ľubomír Lapšanský a ďalší.

V strane ZA ĽUDÍ veríme v silu práce a v ľudí, ktorí tvoria hodnoty na Slovensku. Malí a strední podnikatelia, ktorí tvrdo pracujú, zamestnávajú ľudí; živnostníci, ktorí sa rozhodli, že sa budú živiť sami a chcú jedinú vec, aby im štát nehádzal polená pod nohy. Vlado Škola, ktorý sa venuje rozvojovým projektom v obciach a mestách v oblasti ob­no­vi­teľ­ných zdrojov energie a zelených tech­no­ló­gií; živnostníci Stanislav Šváby a Jozef Varga, podnikatelia Patrik Wolf, Anton Kučík, Jaroslav Rusina, Ján Loderer, Jozef Krempaský. Nie, nie sú to mečiarovskí privatizéri, ktorí dostali podniky za babku, ani veľkí podnikatelia. Sú to ľudia práce, ktorí svoje podnikanie vybudovali od nuly.

My všetci veríme v rodinu, v silné puto spoločenstva a vlasť. V to, že nikto nie je nad zákonom a zákon a spra­vod­li­vosť platí pre každého rovnako. Bohatého aj chudobného, politika, šoféra, predavača, majiteľa veľkej firmy. Každý jeden z nás chce, aby sme po voľbách mali vysnívané Slovensko, kde deti vyrastajú v bezpečí a láske, pretože rodina je naj­dô­le­ži­tej­šia. Kde ťaháme všetci za jeden povraz, kde každý, aj ten naj­slabší, má rovnakú príležitosť na úspešný štart. Slovensko naplnené novou energiou a novou nádejou. 5 miliónov úspešných príbehov.

Držte nám palce.emotikon

Odkaz na kandidátku ZA ĽUDÍ v rámci koalície.


Autor: ZA ĽUDÍ PRESS.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *