Kategórie
Osobné

Avokádová nátierka

Recept.

Ponúkam recept, ktorý mi veľmi chutí.

Potrebujeme:

2 ks avokáda (kupujem avokádo s tou jemnejšou šupkou, ľahko sa olúpe nožíkom)
6 vajec uvarených natvrdo
2 ks Cottage Cheese 180 g (najradšej kupujem s pažítkou)

Z avokáda vylúpneme jadro. Avokádo je nutné úplne rozpučiť na hustú kašovitú hmotu. Robím to tak, že nakrájam na čo najmenšie kúsky a potom ešte poriadne rozpučím vidličkou. Mne sa to osobne javí ako náročné na prípravu nátierky, ale námaha stojí za to.

Na tanieri rozpučím aj vajíčka. Do misky dám zmes avokáda, vajíčok a Cottage Cheese. Poriadne zamiešam. Je to lahodná pochúťka, občas si ani nenatriem nátierku na chlieb, len tak priamo z misky zjem. Niekedy si nátierku dochutím mletou kurkumou.

Avokádo
Avokádo.
Cottage Cheese
Cottage Cheese.

Zdroje obrázkov:


Autor: Ján Parada.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *