Kategórie
Osobné

„Logika“ podľa Janika

Tri lajtmotívy Karola Janika: Tárať, blúzniť, vymýšľať si.

Karol Janik uverejnil 2. mája 2015 článok s názvom Ak masový vrah na Slovensku nevraždí, je u nás vítaný.Alebo : Logika podľa Lajčáka. (Sic!)

V ňom sa sťažuje:

„Ak bojovali a bojujú, to znamená, že aj strieľali a strieľajú. Ak strieľali a strieľajú, to znamená, že aj zabíjali a zabíjajú. Zabíjajú ako členovia lúpežníckej hordy. Áno, ako skutoční, dobrovoľne organizovaní vrahovia.“

„Polovica z vlkov totiž v skutočnosti nevie, kedy 2.svetová vojny začala a druhá polovica nevie, kedy skončila. Tri lajtmotívy cesty vlkov teda znejú : Provokovať, provokovať, provokovať.“

Tri lajtmotívy neschopnosti rozmýšľať u Karola Janika teda znejú: Vymýšľať si, tárať dve na tri, nepoužívať logiku.

Nie je dobre, ak sa ľudia oháňajú logikou, a pritom podľa toho, ako sa vyjadrujú, ani nevedia, čo je logika.

Karol Janik by mal vedieť, že „bojovať“ sa dá rôzne. Keď teraz bojujem proti ľudskej tuposti, neznamená to, že strieľam s ostrými nábojmi do Karola Janika, ani to neznamená, že ho chcem zabiť. A nie som vrah, ak poukazujem, či kritizujem, teda bojujem proti ľudskej hlúposti, proti tárajom.

Karol Janik sa ukázal ako antidemokrat, ktorý si nectí slobodu prejavu. Zbytočne, nelogicky sa potkol o vyjadrenia ministra Lajčáka. Ešte šťastie, že Karol Janik nie je ministrom. Ohľadom logiky nie je Karol Janik určite v obraze. Keď Karol Janik nemá dôkazy o tom, že niekto z Nočných vlkov je vrah, tak nech netára nezmysly. Chápem jeho duševné rozpoloženie z toho otrasu, že na Slovensko prišli motocyklisti, ale to nie je dôvod na šírenie klamstiev a naivnej paniky.

Archív:

Karol Janik
Karol Janik (Som v obraze).

Autor: Ján Parada.

Článok bol pôvodne uverejnený 12. 5. 2015.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *