Kategórie
Osobné

Predseda vlády vydal nariadenie: Scientológovia musia mať na čele vytetovaný znak triangla

Fikcia.

Písal sa rok 2014. Prebiehala masívna volebná kampaň, v ktorej o post prezidenta sa uchádzal aj predseda vlády SR Robert Fico. (To nie je fikcia, to je holý fakt.)

Predseda vlády vydal nariadenie, ktoré prikazuje scientológom vytetovať si znak triangla na čelo.

Premiér verejne v televízii označil scientologickú cirkev za nebezpečnú sektu. Toľkokrát ju spomenul, až mnoho občanov dostalo strach. Občania nevedia rozpoznať scientológa od katolíka. Z toho dôvodu sa obrátili na premiéra, aby im vysvetlil, že ako je možné, že na Slovensku sa pohybujú nebezpeční ľudia.

Predseda vlády sa rozhodol vydať toto nariadenie aj preto, aby v budúcnosti nemusel žiadnemu kandidátovi vytýkať, že sa niekedy stretol s nejakým scientológom.

Vláda považuje nariadenie za praktické riešenie scientologickej otázky.

Občania budú pokojnejší, pretože pri stretnutí s človekom s trianglom na čele budú vedieť, že ide o člena nebezpečnej sekty. A budú sa vedieť aj vyhnúť komunikácii s nebezpečným človekom. Ide aj o to, že občania sa obávajú, že ak budú niekedy v budúcnosti kandidovať, tak riskujú, že budú obviňovaní z kontaktov so scientológmi.

A na Slovensku kandiduje veľa ľudí do obecného či mestského zastupiteľstva, do vyšších územných celkov, alebo až do Národnej rady Slovenskej republiky.


Autor: Ján Parada.

Článok bol pôvodne uverejnený 25. 3. 2014.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *