Kategórie
Tlačové správy

Richard Sulík: Jaroslav Naď o mne šíri klamstvá

Reakcia predsedu strany Sloboda a Solidarita (SaS) Richarda Sulíka na nepravdivé informácie, ktoré šíri minister obrany.

Predseda strany Sloboda a Solidarita sa ohradzuje voči klamstvám, ktoré o ňom šíri minister obrany Jaroslav Naď. Ten totiž najnovšie uviedol, že schválenie poskytnutia systému protivzdušnej obrany S-300 Sulík blokoval a následne podmienil poskytnutím vojenského vrtuľníka pre Geissovcov.

„K žiadnemu blokovaniu z mojej strany neprišlo, pomoc Ukrajine prešla na zasadnutí vlády jednohlasne. Vývoznú licenciu na S-300 som nechal vystaviť obratom, keďže to má na starosti ministerstvo hospodárstva,“ uviedol Sulík.

O tom, že Jaroslav Naď klame, svedčí aj fakt, že Geissovci, ktorí na Slovensku natáčali seriál, neleteli vojenským vrtuľníkom, ale súkromným, ktorý bol poskytnutý cez televíziu JOJ. Agentúra SLOVAKIA TRAVEL síce preverovala možnosť zapožičania vrtuľníka a z ministerstva obrany dostali kladnú odpoveď, avšak napokon od tohto zámeru upustili.

„Od človeka, ktorý má pod sebou Vojenské spravodajstvo, považujem takéto kroky za nebezpečné a mimoriadne zákerné. Rozumiem, že pre neho je to politický boj, ale všetko musí mať svoje hranice. Šírenie odporných lží je pre mňa ďaleko za týmito hranicami,“ doplnil predseda SaS.

Richard Sulík verí, že predstavitelia OĽaNO sa prestanú uchyľovať k praktikám strany SMER – sociálna demokracia.

„Vyzývam ministra obrany Jaroslava Naďa, aby sa namiesto vymýšľania pomsty Sulíkovi povenoval radšej svojmu predsedovi, na ktorom stojí spolupráca tejto vlády s fašistami,“ uzavrel Sulík.


Autor: SaS.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *