Kategórie
Humanizmus

Rádio Slovensko Slovensku

Odštartoval druhý ročník charitatívneho projektu Rádio Slovensko Slovensku.

Odštartoval druhý ročník charitatívneho projektu Rádio Slovensko Slovensku

Poslucháčom priblíži 20 príbehov z ĽudiaĽuďom.sk.

Po minuloročnom úspechu pokračuje darcovský portál ĽudiaĽuďom.sk aj tento rok v spoločnom charitatívnom projekte s Rádiom Slovensko. Redaktorka Marianna Kovácsová navštívi počas augusta na svojej ceste naprieč Slovenskom dvadsiatich príjemcov z nášho darcovského portálu.

Príbehy a výzvy spoznajú poslucháči na vlnách Rádia Slovensko pravidelne od pondelka do piatka v relácii Dobré ráno, Slovensko!, a následne počas celého dňa v krátkych reportážnych vstupoch. Charitatívna cyklovýzva potrvá až do 26. augusta.

Novinkou aktuálneho ročníka je možnosť podporiť dvadsiatku príbehov aj darcovskou SMS správou v tvare „DMS LUDIALUDOM“ na číslo 877. Cena SMS je 2 €.

V najbližších dňoch redaktorka Marianna Kovácsová zavíta za pani Mariannou do Starej Bašty, ktorá sa so svojimi deťmi ocitla v núdzi. Budúci týždeň sa v éteri Rádia Slovensko objaví aj príbeh malého bojovníka Sebiho, či telesne postihnutej Veroniky z Banskej Bystrice.

Všetky aktuálne informácie o projekte Rádio Slovensko Slovensku nájdete na našich sociálnych sieťach alebo webovej stránke Rádia Slovensko.

Ďakujeme!


Autor: ĽudiaĽudom.sk.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *