Kategórie
Humanistická pomoc Humanizmus

Pomôž Ukrajine (Donio)

Pomoc Ukrajincom.

Pomoc Ukrajincom

Pomoc Ukrajincom je momentálne z jedna našich priorít, ako im pomôcť sa znova začleniť do normálneho kolobehu života. Aj keď je to náročne, snažíme sa im byť vo všetkých smeroch nápomocní. My im nevrátime domov, ktorý stratili, ani úctu a pocit bezpečia. Sme tu však pre nich a Ukrajina momentálne potrebuje našu pomoc aj pri cestovaní, vybavenia dokladov, cestovných lístkov, sprievod s tlmočníkom, aby rozumeli a mali tak pocit bezpečia aj pri cestovaní.

Pri cestovaní je potrebné zabezpečiť teplé jedlo, ako aj suchú stravu, hygienické pomôcky a 24 hodinový pitný režim. Taktiež zabezpečiť psychologickú asistenciu, ktorá pomáha hlavne deťom vyrovnať sa ľahšie s touto neľahkou situáciou.

Iniciatíva projektu Pomoc Ukrajincom je pod záštitou Centra pre pomoc v núdzi.

Centrum pre pomoc v núdzi

Komu pomôžeme?

Pomoc bude určená obetiam, ktorí sa ocitli v núdzi prešli naše Slovenské hranice pod kontrolou policajnými zložkami a boli riadne skontrolovaní a tak požiadali o pomoc naše aj úrady.

Na čo konkrétne budú peniaze z tejto kampane použité?

Cestovanie, cestovné lístky, suchá aj teplá strava, pitný režim, benzín, vybavenie dokladov, psychologická asistencia, animátori, hračky, zdravotné pomôcky, prikrývky, teplé oblečenie, tlmočník…

Táto výzva je súčasťou témy Spoločne pre Ukrajinu.

Podporiť túto výzvu

Darujte tomuto príbehu a my odovzdáme 100 % vášho daru.

Centrum pre pomoc v núdzi
Centrum pre pomoc v núdzi

Fotografie: Centrum pre pomoc v núdzi.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *