Kategórie
Osobné

Komunista šíri fašistickú konšpiráciu

Opäť prichytený pri klamstve.

„Kasafran“ je prezývka jedného komunistu z Komunistickej strany Slovenska (KSS). 26. februára 2018 o 9.24 h vytvoril tému: Tento svet opustím bez ľútosti, tvrdí Alain Delon. Tému už odstránil vlastník predmetného diskusného fóra, nakoľko nechcel, aby na jeho diskusnom fóre Kasafran propagoval fašistickú ideológiu.

V nej sa snaží oklamať čitateľov a diskutujúcich, že francúzsky herec Alain Delon pre týždenník Paris-Match vyjadril svoj názor na iluminátov, žido-slobodomurárov a ďalších sprisahancov. Toto je v jeho diskusnom príspevku:

„Především ale nenávidím tuto dobu, je mi z ní na zvracení,“ řekl dvaaosmdesátiletý herec na konci rozhovoru.
Předluženým USA vládnou deprivanti.
Ilumináti, židozednáři a další spiklenci proti lidstvu.
Zkrátka gauneři.“

Nejde o nič iné, než o surové klamstvo a demagógiu. Alain Delon sa takto nevyjadril, ako to podsúva komunista Kasafran. Delon nespomenul žiadnych iluminátov, ani žido-slobodomurárov, ani neponúkol žiadnu fašistickú konšpiráciu o nejakých sprisahancoch proti ľudstvu. Nič také sa v týždenníku Paris-Match nespomína. Pozri predmetný úryvok:

Je vous demandais au début de l’entretien à quel moment vous aviez été le plus heureux. Et à quel moment avez-vous été le plus malheureux?

Maintenant, je crois. La vie ne m’apporte plus grand-chose. J’ai tout connu, tout vu. Mais, surtout, je hais cette époque, je la vomis. Il y a ces êtres que je hais. Tout est faux, tout est faussé. Il n’y a plus de respect, plus de parole donnée. Il n’y a que l’argent qui compte. On entend parler de crimes à longueur de journée. Je sais que je quitterai ce monde sans regrets. Non, c’est certain, je n’aurai vraiment aucun regret de partir. Tout est prêt, j’ai ma tombe dans ma chapelle, il y a six places. Pour le moment, c’est un peu vide, un peu désert. Ceux que j’aimais et qui sont déjà partis sont ailleurs. On verra qui me rejoindra par la suite.

Vous n’avez donc pas peur de la mort? Vous en parlez tellement facilement.

Non, je n’en ai absolument pas peur. La mort est la seule chose au monde dont nous soyons sûrs. C’est une question de temps. Combien d’années me reste-t-il à vivre? Je peux aller jusqu’à 90, 92 ans. Ce n’est pas moi qui décide, c’est l’Autre, là-haut. Ce que je sais, c’est que je ne laisserai pas mon chien seul. C’est mon chien de fin de vie, un berger belge que j’aime comme un enfant. Il s’appelle Loubo. Il me manque quand je ne suis pas avec lui. S’il devait mourir avant moi, ce que j’espère, je n’en prendrai pas d’autre. J’ai eu cinquante chiens dans ma vie, mais j’ai une relation particulière avec celui-là. Il m’agace parce qu’il ne veut pas monter les escaliers et, du coup, je ne dors pas avec lui, mais ça viendra. Il a son caractère, il n’aime pas tout le monde. Il aura 3 ans en janvier, ce qui lui fera l’équivalent de 21 ans pour un homme. Si je meurs avant lui, je demanderai au vétérinaire qu’on parte ensemble. Il le piquera afin qu’il meure dans mes bras. Je préfère ça plutôt que savoir qu’il se laissera mourir sur ma tombe avec tant de souffrances.“

Komunista Kasafran trpí fašistickou konšpiráciou o tom, že svet riadia a ovládajú nejakí židia (Židia). Jeho úchylka došla až tak ďaleko, že kto sa mu nehodí do jeho mentálnej mozaiky, tak ho považuje za Žida. Napríklad si namýšľa, že bývalý prezident Jeľcin je Žid. V téme „Rusko nasadilo vražedné tempo“ ho nazval menom Jelzman.

„1991 – 1999

Boris Jelcin (Jelcin – žid oženěný s židovkou).
Naina Jelcin – židovka.“

Rovnako v ďalšej téme v diskusnom fóre sa vyjadril: Jaceňuk, Porošenko, ale aj Trump, Merkelová a ďalší politici. O viacerých Slovákoch si tiež myslí, že ide o Židov (alebo židov). Jednoducho, všade vidí žida (Žida).

Poznámka:

Žid s veľkým počiatočným písmenom je príslušník národa, ale žid s malým počiatočným písmenom je vyznávač náboženstva judaizmus.

Vlastník diskusného fóra odstránil príspevky od Kasafrana. Väčšinou sa zobrazí text:

„Ľutujeme, diskusná téma alebo stránka, ktorú hľadáte, už neexistuje.“

Kasafranovi sa sníva o židoch. Napísal:

„Nielen Zuzana Wienk, ale aj všetci ostatní menovaní sú Židia/židia. Nože mi/nám napíš, ktorí z nich nie sú.“

V téme „Spokojený občan děkuje“ napísal:

„…s láskavou pomocí židů M. Allbright, H. Kissingera, Z. Brzezinského, R. Klímovou, M. Žantovského, A. Vondru…“

A priložil dlhý zoznam ľudí, o ktorých tvrdí, že sú Židia/židia. V zozname sa nachádzajú i mená ako Ján Čarnogurský, Ivan Čarnogurský alebo Jozef Prokeš.

Inde Kasafran napísal:

„Židia začali ‚robiť‘ peniaze vo veľkom až koncom 19. a začiatkom 20. storočia a pokračujú s tým, čoraz sofistikovanejším spôsobom, až doteraz, čo myslíš, kto má na svedomí I. svetovú vojnu, I. svetovú krízu, II. svetovú vojnu a ďalšie svetové krízy? Ktože to vlastne zarába a vyrába peniaze???“

Tu priamo obviňuje Židov zo sprisahania, že vyvolali svetové vojny. To je nehanebnosť!!!

A keď sa prebudí, tak napíše nejakú hlúposť na internet. Nerozumiem, prečo vedie takú politiku. Čo chce ňou dosiahnuť? Komunistom škodí, lebo tým znižuje volebné preferencie komunistických strán na nulovú hodnotu. Pomáha kotlebistom, alebo ktorým fašistom? Čo by z toho mal? Nič! Len trpí, má takú mentálnu úchylku, má takto nastavený pohľad na svet. Ale je to veľmi pokrivený pohľad. Verí bludom, nezmyslom. Je ľahkoverný. Rýchlo naletí na kdejaký podvod na internete.

Napríklad šíri klamstvo o Putinovi. Vraj napísal nejaký list, lenže v skutočnosti ho Putin nenapísal. Hovorím o tom v článku Pozor na falošný otvorený list od Vladimira Putina.

Navyše škodí dobrej povesti skvelého herca. Alain Delon takto primitívne nerozmýšľa ako Kasafran.

29. 8. 2012 v Banskej Bystrici Komunistická strana Slovenska pri príležitosti 20. výročia vzniku a 68. výročia SNP odovzdávala pamätné listy zakladateľom KSS. Predseda KSS Jozef Hrdlička odovzdal tiež pamätný list „Kasafranovi“ (v jeho neprítomnosti).

Zdroj video záznamu: Karol Ondriaš.

Neviem, odkiaľ skopíroval sporný (hanebný) text proti hercovi Delonovi, ale na konšpiračnej stránke Zvědavec niekto s prezývkou „Kraig“ napísal 18. 2. 2018 o 16.46 h doslova to isté, čo šíri Kasafran.

Veľmi ma hnevá komunista Kasafran, a budem na neho prísny, kým sa nezmení, alebo až budem vidieť, že jeho fašistická demagógia proti židom (Židom) vadí aj mnohým komunistom. Hrdličkovi nevadí? Ondriašovi nevadí?

Nech sa Kasafran spamätá! Hudiem si:

Blýska sa, hromy divo bijú,
zastavme ho, priatelia,
nech sa jeho príspevky stratia,
Slováci ožijú.


Ten Kasafran posiaľ tvrdo spal,
ale blesky hromu
vzbudzujú ho k tomu,
aby sa prebral.

Článok som uverejnil z toho dôvodu, že František Kasanický alias Kasafran uviedol v diskusii, a teda verejne, moje meno a priezvisko.

„EnaXnaY,
neprezradím Ti zrejme nič nového, keď Jána Paradu, alias Lemmyho, opäť nazvem falošným humanistom, ktorý nemá žiadne racionálne, morálne a etické zábrany šíriť vyslovené výmysly a lži o mojej osobe…
Jemu i jeho parťákovi Osvietenému som už dávnejšie 2-3 krát na DF vyvrátil ich tvrdenia. Poslal som im aj dátum môjho narodenia s tým, aby požiadali Ústav pamäti národa o výpis môjho mena a aktivít zo zoznamu spolupracovníkov ŠtB a zverejnili ho…
Doteraz sa tak nestalo, ale to neprekáža spľundrovanému „humanistovi“ Lemmymu ma doteraz takto „osočovať“. Veď som im aj uviedol, že keby som aj tým príslušníkom ŠtB bol, netajil by som to, ale bol by som na to hrdý…

EnaXnaY,
veď to ma ani nenapadlo – napísal som to len kvôli tomu, by si nielen Ty bol trochu viac v reálnom obraze, aké „argumenty“ dokážu používať „humánni“ antikomunisti a sionfašisti Lemmy a Osvietený…“

Nazval ma sionfašistom, čo je vyslovené klamstvo!!! Komunisti si chovajú hada na hrudi, taký je fašista Kasafran! Narážam slovom „had“ na mytologického biblického hada, ktorý sa rozprával s Adamom a Evou.

Bránim humanizmus všetkými silami.

Nech vedia humanisti, akého človeka (Kasafrana) majú medzi sebou!!!

Archív:

Kasafran klame o Delonovi
Kasafran klame o Delonovi.
Článok v Paris-Match
Článok v Paris-Match.
Novinky.cz (preklad článku z Paris-Match)
Novinky.cz (preklad článku z Paris-Match).
Kasafran o Jeľcinovi, že je žid
Kasafran o Jeľcinovi, že je žid.
Kasafran šíri klamstvo o Putinovi
Kasafran šíri klamstvo o Putinovi.
Kasafran o mne (Lipka)
Kasafran o mne (Lipka).
Kasafran o Židoch (zoznam Židov)
Kasafran o Židoch (zoznam Židov).
Kasafran aj bývalého prezidenta Gorbačova považuje za Žida
Kasafran aj bývalého prezidenta Gorbačova považuje za Žida.
Kasafran o niektorých Slovákoch, že sú potomkami Chazarov, ktorí vyznávali judaizmus (židovské náboženstvo)
Kasafran o niektorých Slovákoch, že sú potomkami Chazarov, ktorí vyznávali judaizmus (židovské náboženstvo).
Kasafran šíri klamstvo o Churchillovi. Neexistuje dôkaz, že povedal to, čo mu Kasafran vkladá do úst. Žiaden taký prejav neexistuje
Kasafran šíri klamstvo o Churchillovi. Neexistuje dôkaz, že povedal to, čo mu Kasafran vkladá do úst. Žiaden taký prejav neexistuje.
Kasafran o sebe, že je eštebák
Kasafran o sebe, že je eštebák.
Komunista Kasafran volil fašistov
Komunista Kasafran volil fašistov.
Kasafran ako odborník na fašizmus
Kasafran ako odborník na fašizmus.
Kasafran spomína akýsi bližšie nedefinovaný sionfašizmus
Kasafran spomína akýsi bližšie nedefinovaný sionfašizmus.
Kasafran (hovnomet)
Kasafran (hovnomet).
Kasafran o Osvietenom
Kasafran o Osvietenom.
Kasafran a sionfašistická žumpa
Kasafran a sionfašistická žumpa.
Kasafran a sionfašistická nenávisť
Kasafran a sionfašistická nenávisť.
Kasafran o Osvietenom
Kasafran o Osvietenom (2).
Kasafran a jeho výkaly
Kasafran a jeho výkaly.

Autor: Ján Parada.

Jedna odpoveď na “Komunista šíri fašistickú konšpiráciu”

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *