Kategórie
Humanizmus

2 % pre Trenčianske Labky

Trenčianske Labky sa opäť uchádzajú o podporu vo forme darovania 2 % z daní. Tento rok viac, ako kedykoľvek predtým, prosíme o vašu „dvojpercentnú pomoc“ s cenou zlata!

2 % pre Trenčianske Labky

Bude sa zdaňovať veľmi ťažký rok, aj vzhľadom na aktuálnu situáciu, a my sme ako mnohé iné združenia odkázaní na príjem práve z 2 %. Z nich pokrývame veterinárne výdavky za niekoľko mesiacov. Z 2 % vieme dať mnohým zvieratám 100% šancu na život, dokážeme zaopatriť desiatky zvierat mesačne a poskytnúť im to, čo práve najviac potrebujú. Môžeme podporiť mnohých dobrovoľníkov, zastrešiť kastrácie pouličných mačiek, pomôcť v rodinách, kde sa situácia so zvieratami vymkla spod kontroly…

365 dní v roku i tu na stránke prinášame aktuálne informácie z OZ, výzvy, prosby, pokroky, pozdravy z nových domovov… 365 dní v roku sme tu pre LABKY už dokopy 9 rokov a chceme byť i naďalej.

Každý rok máte právo rozhodnúť, komu venujete svoje 2 % z dane. Prosíme, využite ich na podporu pre nemé tváre, a buďme spolu ich hlasom! Nezabudnite na naše LABKY v daňovom priznaní, nech sa z 2 % stane 100% pomoc!

Podklady k vypísaniu tlačiva na 2 %:

IČO:42281776
Právna forma:OBČIANSKE ZDRUŽENIE
Obchodné meno (názov):OZ TRENČIANSKE LABKY
Sídlo – Ulica:UL. KPT. NÁLEPKU
Súpisné/orientačné číslo:7
PSČ:91101
Obec:TRENČÍN

Ďakujeme

Srdce (emotikon)

Pozri: OZ Trenčianske Labky.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *