Kategórie
Humanistická pomoc Humanizmus

Liečime na Ukrajine

Pomôžte.

MAGNA

„Na Ukrajine máme pripravené zásoby liekov a sme aktuálne v úzkom kontakte so zdravotníckymi centrami v okolí takzvanej kontaktnej línie, v akomsi nárazníkovom pásme medzi znepriatelenými stranami. V prípade eskalácie konfliktu sme pripravení našu podporu a rozsah pomoci okamžite rozšíriť a pomôcť deťom a ich rodinám v núdzi,“ hovorí Roman Barylo, MAGNA operačný koordinátor na Ukrajine.

Konflikt na východnej Ukrajine nemá len politickú rovinu. Viac ako 3 milióny obyvateľov východnej Ukrajiny je totiž odkázaných na humanitárnu pomoc a pretrvávajúci vojnový konflikt situáciu stále zhoršuje. Najťažšie podmienky sú v okolí takzvanej kontaktnej línie, v akomsi nárazníkovom pásme medzi znepriatelenými stranami. K najohrozenejším patrí viac ako 300-tisíc detí.

MAGNA pôsobí na Ukrajine od roku 2019 a v oblasti Luhanska a Donecka poskytuje zdravotnú starostlivosť.

Aj vy môžete pomôcť a liečiť s nami.

Prispejte tu a teraz

Srdce (emotikon)

Váš dar nám umožní poskytovať pomoc ľuďom postihnutým konfliktom na Ukrajine. V kombinácii s darmi iných darcov sa Váš dar premení na prostriedok, ktorý podporí našu dôležitú prácu – poskytovať zdravotnú a humanitárnu pomoc deťom a ich rodinám v kríze na celom svete.

Ukrajina teraz potrebuje každú pomoc. I tú vašu. Lieky a jedlo pre ľudí v núdzi zabezpečí SMS v sume 10 eur. Pošlite ju v tvare MAGNA na číslo 836.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *