Kategórie
Humanizmus

Duševné zdravie si pýta svoju daň

2 % pre občianske združenie Ipčko.

Občianske združenie Ipčko

Pandémia a ťažké dva roky, ktoré máme za sebou, si na nás všetkých vypýtali svoju daň. Teraz by sme vás radi požiadali o 2 % z vašej dane – aby sme mohli pomáhať viac ľuďom, ktorí už nevedia, ako ďalej.

Od začiatku pandémie sa nás s prosbou o pomoc snaží skontaktovať päťkrát viac ľudí ako pred ňou. Každý deň nás kontaktujú desiatky až stovky ľudí, ktorí zápasia s duševnými ťažkosťami, osamelosťou, izoláciou, závislosťami, alebo zažívajú domáce či sexuálne násilie. V roku 2021 sme na našich linkách pomoci a v krízových službách zrealizovali 71 855 pomáhajúcich a krízových komunikácií.

S ľuďmi, ktorí potrebujú okamžitú pomoc, sme v kontakte denne. Cez telefonáty, e-maily, chaty aj videohovory neustále pomáhame ľuďom v krízových situáciách, ktorí nevedia čo ďalej. Prinášame im nádej nonstop, 24 hodín, 7 dní v týždni.

Pomáhame pritom aj v teréne – či už cez náš Krízový intervenčný tím IPčko, v krízových službách Káčko a v Klube Machovisko. Minulý rok sme otvorili 4 krízové služby Káčko – Bratislava, Trnava, Nitra a Banská Bystrica a bezpečné miesto pre mladých ľudí v kríze Klub Machovisko v Bratislave.

To všetko môžeme robiť aj vďaka vám.

Podklady k vypísaniu tlačiva na 2 %:

IČO:42261791
Právna forma:OBČIANSKE ZDRUŽENIE
Obchodné meno (názov):IPčko
Sídlo – Ulica:Na vŕšku
Súpisné/orientačné číslo:338/6
PSČ:81101
Obec:Bratislava-Staré Mesto

Vaše 2 % z dane z príjmu nám pomôžu ďalej rozširovať našu pomoc a byť tu pre viac ľudí, ktorí prežívajú vo svojich životoch náročné chvíle.

Ďakujeme

Srdce

Pozri: IPčko a Facebook.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *