Kategórie
Tlačové správy

Skvelé víno, gastronómia a k tomu nádherný zámok. To všetko v Pezinku

Romantika, oddych alebo nezabudnuteľná svadba? Vyberte sa do Pezinka. Nachádza sa tu čarokrásny zámok, ochutnáte tu vynikajúce víno a gurmáni si tiež prídu na svoje.

Kategórie
Osobné

Rozhovor s Tomášom

O pohľade na svet.

Kategórie
Tlačové správy

Medvieďatá, ktoré prišli na svet v januári 2002, boli dvojnásobným prekvapením

TASRKošická zoologická záhrada si tento mesiac pripomína 20 rokov od narodenia medvedích pätorčiat, ktorými si vyslúžila aj zápis do Guinnessovej knihy rekordov. O výnimočne veľký počet mláďat sa vtedy postarali zakladatelia chovu medveďov hnedých Maťa a Kubo. Zoo aj v súčasnosti pokračuje v chove hnedých chlpáčov, ktorí sú jedným z lákadiel pre návštevníkov.

Kategórie
Humanizmus

Pomôž nám 2 % z dane upratať Slovensko

Ako hovorí klasik, platenie daní je isté, ale čierne skládky a odpad nemusia byť.

Kategórie
Tlačové správy

Ministerstvo spúšťa nový portál voľných pracovných miest

Ministerstvo práce, sociálnych vecí a rodiny SR spustí 1. februára vlastný pracovný portál – Služby zamestnanosti, prostredníctvom ktorého si zamestnávatelia môžu splniť svoju zákonnú povinnosť ohlasovania voľných pracovných miest.

Kategórie
Osobné

Som velikán

(Fejtón.)

Kategórie
Humanizmus Osobné

2 % pre mačičky od srdca

Milí naši mačkomili,
začína sa obdobie 2 % z daní. Máme pre vás pár rád.

Kategórie
Osobné

Podporte 2 % z dane ekonomický think-tank INESS

INESS – Inštitút ekonomických a spoločenských analýz je nezisková organizácia, ktorej činnosť je financovaná aj 2 % dane z príjmu. Zanedlho príde čas rozhodnúť sa, kam časť svojich zaplatených daní nasmerujete. My budeme veľmi radi, ak si vyberiete práve INESS.

Kategórie
Humanizmus

Podaj ďalej 2 %

Milí naši priatelia, darcovia a priaznivci,
znova prichádza čas, kedy sa môžete rozhodnúť venovať 2 % dane z príjmu organizáciám, ktoré ich využijú na prospešnú vec.

Kategórie
Tlačové správy

Štatistický úrad SR daruje obciam tablety zo sčítania

Výbor Národnej rady Slovenskej republiky pre verejnú správu a regionálny rozvoj podporil zámer Štatistického úradu Slovenskej republiky (ďalej ŠÚ SR) darovať obciam tablety použité pri asistovanom sčítaní pre SODB 2021.