Kategórie
Osobné

Železná rezerva do vašej špajze

Na Valachshope nájdete chutné a poctivé hotové jedlá, ktoré sa zídu v každej domácnosti. Ak nestíhate variť a chcete si zdravo pochutnať, máme pre vás zopár tipov.

Kategórie
Tlačové správy

S Východoslovenskou vodárenskou spoločnosťou, a.s. môžete ušetriť až 1 000 eur ročne

O nenahraditeľnosti pitnej vody pre ľudský organizmus a jeho správne fungovanie Východoslovenská vodárenská spoločnosť, a.s. pravidelne informujme, no vedeli ste, že správny výber nápoja pre pitný režim môže zásadne ovplyvniť aj váš rodinný rozpočet? Premýšľali ste niekedy nad tým, že práve voda z vodovodu, ako najdôležitejší a nepochybne i najzdravší nápoj, vám môže ušetriť i nemalé peniaze? Neveríte? Počítajte s nami.

Kategórie
Tlačové správy

Prekrásny tajch v Banskej Štiavnici. Poznáte Klinger?

Štýlové ubytovanie s príznačnou atmosférou. Pokoj a krásne prostredie tajchov a okolie Banskej Štiavnice. Odrážajúci sa les na hladine jazera a ďalšie zážitky pre oči a vašu dušu.

Kategórie
Tlačové správy

Agentúra NASES vedie zložité rokovania s prevádzkovateľmi portálu Slovensko.sk o výmene zastaraného hardvéru a softvéru

Národná agentúra pre sieťové a elektronické služby (NASES) sa púšťa do veľkej obnovy hardvéru Ústredného portálu verejnej správy (ÚPVS).

Kategórie
Tlačové správy

Prieskum potvrdil, že o pečeni vieme dosť, ale o jej chorobách len málo

O pečeni sa celkovo hovorí veľa, poznáme i jej dôležitú funkciu v ľudskom tele a je nám známy aj fakt, že by sme sa mali o ňu starať. O ochorení a zdravotných komplikáciách sa však až toľko už nevie. A potvrdzujú to čísla – prieskum z roku 2021 ukazuje krutú pravdu o tom, ako málo vieme o skrytej hrozbe.

Kategórie
Tlačové správy

Posledná príležitosť zapojiť sa do tohoročnej Ekonomickej olympiády pre stredoškolákov

Stúpajúce ceny energií, stavebných materiálov či potravín obsadili titulky novín. Inflácia udrela vo viacerých oblastiach života a ľudia často nevedia, ako v takejto situácii plánovať svoje finančné rozhodnutia. Do toho prichádza daňová reforma, zvyšovanie výdavkov štátu a debaty okolo štátneho dlhu. Aby už mladí ľudia lepšie rozumeli týmto javom a robili fundovanejšie rozhodnutia, vznikla Ekonomická olympiáda pre stredoškolákov.

Kategórie
Tlačové správy

Zlatý Amos – 15. ročník

Prihlasujte do 15. januára 2022.

Kategórie
Tlačové správy

O limitoch slobody vo Vede SK

Žijeme ťažké časy.

Kategórie
Tlačové správy

Hrdinovia budúcnosti: Neposedný Matej Nemčovič si obľúbil gymnastiku

Sú mladí, talentovaní a hladní po úspechu. Snívajú o tom, že sa raz postavia na olympijské stupne víťazov. To sú naši Hrdinovia budúcnosti. Jednou z hlavných priorít Slovenského olympijského a športového výboru je aj podpora mládeže.

Kategórie
Tlačové správy

Dlhodobé zatvorenie škôl by malo devastačné účinky

Tlačová správa strany Sloboda a Solidarita (SaS) k otvoreným školám.