Kategórie
Tlačové správy

One Way Fest

Banská Bystrica už čoskoro!

Kedy:19. – 21. 8. 2021
Kde:Park SNP, Banská Bystrica

Festival, aký si ešte nezažil!

1 Way Camp

3 dni nabité gospelovými koncertmi, pútavými prednáškami a neobyčajným programom.

One Way Fest je kresťanský multižánrový open air festival, kde si každý príde na svoje. Prvý ročník prebehol v NITRE (2020) a tešil sa naozaj veľkému úspechu. Preto sme sa rozhodli byť tento rok hneď na dvoch miestach – v Prahe a v Banskej Bystrici. A čo nás tento rok čaká? Koncerty, prednášky, besedy, workshopy, športové aj zábavné aktivity, rodinný program, výborné jedlo a mnoho, mnoho iného.

One Way Kids

Rodiny s deťmi sú pre nás veľmi dôležité a One Way Fest je tá správna voľba na strávenie voľného času aj pre nich. Naši animátori už teraz neúnavne pripravujú bohatý program v podobe kreatívnych, športových a tanečných aktivít pre deti.

Samozrejmosťou bude skákací hrad, cukrová vata, pukance (popcorn), maľovanie na tvár. Ale to nie je všetko – rodinná časť One Way Festu bude obohatená o pútavé prednášky a workshopy pre rodičov na aktuálne témy ako nosenie, komunikácia a vzťahy. Počas každej prednášky bude o deti špičkovo postarané. Občerstvenie bude k dispozícii. Stačí len prísť a zabaviť sa.

One Way Ted

Fest bez nadupaných prednášok? Tak to teda nie! Už teraz sa môžeš tešiť na spíkrov, koučov a youtuberov, ktorí ťa doslova vtiahnu do zaujímavých tém, ako sú vzťahy, životný štýl, motivácia, stres, dokonca aj veda či umenie.

Nie, neprezradíme ti všetky témy hneď, ale zaručene nebudeš len pasívne sedieť a počúvať. Pozvaní rečníci majú radi interakciu a práve ty si ten správny človek, ktorý ju môže rozprúdiť. Hybnou silou festivalu je túžba po zmene a buď si istý, že v časti One Way Ted ju určite zažiješ. Tešíme sa na teba.

Festival organizuje Kresťanské spoločenstvo Milosť.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *