Kategórie
Humanizmus

NÁDEJ pre hendikepované zvieratá – pomôžte nám pomáhať

Potrebujeme vašu pomoc! Lajky (páčiky na Facebooku) žiaľ nestačia.

NÁDEJ pre hendikepované zvieratá – pomôžte nám pomáhať

Už dva mesiace odkladáme zaplatenie veteriny. Faktúru vo výške 660 € odkladáme, aby bolo v prvom rade na jedlo. To nás len minulý týždeň stálo takmer 200 €. Bez vás to nejde. Pomôžete nám? Kilá granúl denne. Chronické choroby, ale aj také banality ako kliešte, to všetko treba riešiť na dennej báze. Potrebujeme vašu pomoc, bez nej to proste nejde.

Prosíme vás preto o pomoc. Všetky informácie ako nám prispieť nájdete na stránke www.nadejzvierat.sk.

Vopred srdečná vďaka!

Toto sú psíci a mačičky, o ktoré sa práve teraz staráme: www.facebook.com.

Nádej

Občianske združenie NÁDEJ pre hendikepované zvieratká vzniklo na sklonku roku 2014. Bolo založené, lebo na Slovensku je čoraz viac zvieratiek, ktoré sú ľahšie, či ťažšie fyzicky, alebo psychicky hendikepované a stratili domov.

Takýmto zvieratkám (hlavne psíkom a mačičkám) chceme pomôcť nielen vhodnou veterinárnou starostlivosťou, ale aj terapiami, ktoré by im umožnili, aby prežili dôstojný a plnohodnotný život v nových rodinách.

Nemáme žiaden útulok. Zvieratká na novú rodinu čakajú výhradne v dočasných opaterách v bytoch, alebo domoch s prístupom dovnútra. Takýto spôsob nám umožňuje psíka dokonale spoznať a zároveň vybrať najvhodnejší nový domov.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *