Kategórie
Tlačové správy

OmegaMarine Forte+

Využite zadarmo balenie OmegaMarine Forte+, platíte iba poštovné 1,95 €.

OmegaMarine

Výrobok obsahuje vitamín D a podporuje imunitný systém.

Omega-3 nenasýtené mastné kyseliny

Omega-3 mastné kyseliny sú látky, ktoré si naše telo nevie samo vytvoriť. Pritom sú omega-3 pre nás a náš metabolizmus kľúčové. Ako ich ale správne doplňovať? Z rastlinných alebo radšej živočíšnych zdrojov? Čo je lepšie?

Živočíšne alebo rastlinné omega-3?

Rastlinné omega-3 obsahujú predovšetkým mastnú kyselinu ALA. Kyselina ALA je ale sama o sebe pre naše telo nevyužiteľná, a preto dochádza k jej premene na EPA a následne tiež na DHA. Telo je ale schopné premeniť iba 2-5 % pôvodného množstva. U rastlinných omega-3 je tak vstrebateľnosť len veľmi malá, zatiaľ čo živočíšne omega-3 naše telo vstrebáva až na 98 %!

Živočíšne omega-3 mastné kyseliny sú mnohonásobne účinnejšie oproti rastlinným.

Kde nájdeme živočíšne omega-3?

Nenahraditeľným zdrojom živočíšnych omega-3 mastných kyselín sú všetky druhy morských rýb, predovšetkým tie tučné pochádzajúce z chladných vôd. Ako príklad môžeme uviesť sleďa, lososa, makrelu, sardinky či tuniaka.

OmegaMarine Forte+ obsahuje kvalitný rybí olej z nórskych lososov bohatý na DHA a EPA. Pokiaľ nekonzumujete aspoň trikrát týždenne tučné morské ryby podľa odporúčaní Európskych zdravotníckych úradov, môže byť pre vás vhodnou alternatívou zaistenie si dostatočného príjmu omega-3 konzumáciou kvalitných výživových doplnkov. Pre podporu normálnej funkcie srdca, mozgu a očí stačia 2 malé kapsule denne.

Prečo zvoliť OmegaMarine Forte+

Vysoko kvalitné omega-3 doplnok stravy vyrábaný na základe 150-ročnej nórskej tradície a poznatkov spracovanie rybieho oleja. Pôvod rybieho oleja OmegaMarine Forte+ je 100% dohľadateľný! Lososí olej, ktorý je pre ľudské telo najlepšie vstrebateľný, je získavaný z mäsa lososov žijúcich v najčistejších vodách nórskych fjordov.

Priemerná ročná konzumácia rýb

Graf konzumácie
Vedeli ste, že priemerný Slovák konzumuje v priemere o 50 % menej rýb ako je priemer na človeka v Európskej únii? V porovnaní s Nórskom je to dokonca 4× menej!

Vyskúšajte produkt OmegaMarine Forte+ ZADARMO, zaplatíte iba poštovné 1,95 €.

Zdroj: www.omegamarineforte.sk.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *