Kategórie
Humanizmus Tlačové správy

Potrebujete pomoc v záhrade či domácnosti? Hláste sa!

Východniari, potrebujete pomoc v záhrade alebo okolo domu?

Náš Sociálny podnik Košického samosprávneho kraja, ktorý dáva príležitosť ľuďom so slabšími vyhliadkami na zamestnanie, spúšťa od leta novú divíziu Dom a záhrada. Ak si objednáte služby od nás, pomôžete znevýhodneným východniarom. Kliknite už teraz na www.spksk.sk a prihláste sa. Náš šikovný tím si môžu objednávať občania aj obce.

Či už ide o maľovanie interiérov, sťahovanie a vypratávanie nehnuteľností či údržbu domov, záhrad a dvorov, výkopové práce alebo odvoz zeleného a iného odpadu, sme pripravení. Na Sociálny podnik KSK sa môžu obrátiť aj tí, ktorí potrebujú pomôcť s nákupmi, upratovaním domácností, vrátane umývania okien, prania alebo žehlenia. Službu vieme vytvoriť aj podľa dohody.

V pilotnej fáze začína divízia Dom a záhrada pracovať v okresoch Košice a Košice-okolie, postupne sa bude rozširovať do celého kraja. Zľavu budú mať osoby so sociálnou odkázanosťou a zraniteľné skupiny ľudí, ako napríklad osamelí rodičia. Ak budete potrebovať pomoc, spomeňte si na nás, urobíte zároveň dobrý skutok.

Zdroj: Rasťo Trnka.

Rasťo Trnka

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *