Kategórie
Humanistická pomoc

Pomoc pre zvieratká z Bardejova a okolia

Len s vami vieme pomáhať opusteným, týraným psíkom a mačičkám z ulice a z nevhodných podmienok.

Psíky
mačička

Sme malá karanténna stanica s veľkým počtom zvierat, ktoré máme v spoľahlivej dočasnej starostlivosti.

Zachraňujeme, liečime, čipujeme, vakcinujeme, kastrujeme, socializujeme, všetkým dávame druhú šancu na život. Zachráneným zvieratkám vyberáme tie najlepšie domovy.

Organizujeme akcie a zapájame do našej pomoci aj verejnosť.

Veľmi súrne potrebujeme nájsť priestor, kde by sme chceli vybudovať centrum pre naše zvieratká. Miesto, kde by sme mohli spoločne s vami tráviť čas pri starostlivosti o psíkov a mačičky, spojené aj s aktivitami pre deti a mládež (agility, súťaže, preteky, besedy, prednášky a iné činnosti týkajúce sa záchrany zvierat a ochrany prírody).

Sme vďační za všetky finančné príspevky, krmivo a materiálne dary potrebné pre starostlivosť o zvieratká. Len vďaka vašej pomoci a podpore sa teší novým životom veľké množstvo zvieratiek.

Ďakujeme vám.

Transparentný účet: SK7383300000002001551778

Druhá šanca Bardejov

Občianske združenie Druhá šanca Bardejov bolo založené v auguste 2018. Predstavuje spolok priateľov a priaznivcov , ktorým nie je ľahostajný svet zvierat a prírody.

Cieľom nášho združenia je záchrana týraných a opustených domestikovaných zvierat, zabezpečenie čo najlepšej starostlivosti a hľadanie nových milujúcich domovov pre nich, propagovanie a šírenie osvety ochrany zvierat a prírody.

Kladieme dôraz na spoluprácu s verejnými a inými organizáciami s podobne vytýčenými cieľmi na Slovensku, ale aj v zahraničí.

K našej činnosti patrí aj organizovanie spoločenských a športovo-kynologických podujatí.

Združenie sleduje všeobecne prospešné a dobročinné ciele. Sme neziskovou organizáciou a nezameriavame svoju činnosť na dosahovanie ziskov. Všetky finančné prostriedky používame iba na účely zodpovedajúce stanovám.

Pozri: Facebook. Pohyby na transparentnom účte vedenom vo FIO banke.


Autor: OZ Druhá šanca Bardejov.

2 odpovede na “Pomoc pre zvieratká z Bardejova a okolia”

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *